Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw kantoor MG Fruit in Ridderkerk bij logistiek partner Kivits/Goes

Begin januari is MG Fruit verhuisd naar een nieuwe kantoorruimte. Ze zijn ingetrokken bij hun logistieke partner Kivits Goes in Ridderkerk.

"De filosofie van MG Fruit is van het begin af aan geweest de focus leggen op dat waar je goed in bent: importeren en verkopen. Netwerken en handelen zijn onze sterke punten. Andere belangrijke zaken in de business, zoals de logistiek en ompak, laten wij door externe bedrijven uitvoeren", vertelt Maaike González van MG Fruit. Een van die partijen is Kivits/Goes. Nu vijf jaar verzorgt zij de logistiek voor MG Fruit. "Toen Kivits/Goes aangaf dat ze een nieuw pand gingen neerzetten in Ridderkerk, was de keuze snel gemaakt."

De goede samenwerking was een belangrijke reden om het pand te betrekken volgens González. "Nog belangrijker is daar gevestigd zijn daar waar de handel is. Onze inkopers en verkopers zijn gewend dat zij hun handel kunnen zien, voelen, ruiken en proeven om te weten waar ze het over hebben. En dat moet zo blijven. Alleen zo kunnen zij hun leveranciers en klanten optimaal voorzien van de juiste informatie."

Nog een reden voor de verhuizing was de kans om een mooie kantoorruimte te creëren. "Een kantoorruimte die inspireert, positieve energie uitstraalt en groeikansen biedt. Na zes jaar hard werken en een mooie positie in de markt te hebben verworven, was dit een welverdiende stap. Het ontwerp en de inrichting van het kantoor is overgelaten aan Jillis Jacobs, die zelfs over het kleinste detail heeft nagedacht. Regelmatig komen er mensen binnen lopen om het kantoor van MG Fruit te bewonderen. De reacties zijn allemaal enthousiast."

MG Fruit is blij met de verhuizing naar Ridderkerk. González: "De samenwerking met Kivits/Goes verloopt goed, we zitten bovenop onze handel en in een prachtig kantoor. Wij zijn klaar voor de toekomst."

Nieuw adres MG Fruit:
Selderijweg 90 E
2988DG Ridderkerk

 

Publicatiedatum: