Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frederick Denaeghel, Denaeghel groenten en fruit

“Met Chiquita Queen-bananen kunnen detaillisten zich onderscheiden van de retail”

Tholen – Vandaag, maandag 12 april, start Denaeghel groenten en fruit uit Brugge met de verkoop van de eerste Chiquita Queen-bananen. “De Chiquita Queen-bananen zijn de nieuwe premium bananen van het merk en zijn van zeer goede kwaliteit”, vertelt Frederick Denaeghel van de gelijknamige groothandel. “Er zitten 6 bananen aan een tros, elk verpakt in een netje en de kroon is voorzien van hars in de Chiquita-blauwe kleur. De bananen zijn ook voorzien van een nieuwe goud-blauwe sticker. In één doos passen 9 trossen en weegt ruim 9 kilo netto.”

“Afgelopen donderdag zijn de eerste Chiquita Queen-bananen gelost bij Kloosterboer in Vlissingen. Daarna zijn ze naar onze eigen bananenrijperij vervoerd. Het is een heel nieuw product op de markt. De bananen zijn geselecteerd op grootte en uniformiteit. Een perfect product voor de detaillisten en marktkramers. Met de Chiquita Queen kunnen ze zich onderscheiden van de ‘gewone’ supermarktbanaan”, zegt Frederick.

Al sinds 1978 heeft Denaeghel Chiquita-bananen in zijn assortiment. “Bananen zijn een belangrijk product voor onze groothandel. Zo’n 10 procent van onze omzet is afkomstig van de verkoop van bananen. De coronapandemie heeft op de bananen een positief effect. Sinds vorig jaar zien we de verkoop van bananen plussen. In tijden waar veel naar gezondheid wordt gekeken, zijn bananen een ideaal en makkelijk product om te eten. Echter naast bananen bieden we een totaalaanbod van groenten en fruit. Voor alle producten kunnen detaillisten en marktkramers bij ons terecht en we bezorgen ze tot aan de deur”, besluit Frederick.

Voor meer informatie:
Frederick Denaeghel
Denaeghel groenten en fruit
Sint-Pieterszuidstraat 73
8000 Brugge
+32 (0)50-316372
[email protected] 
www.denaeghel.eu