Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HPZC beëindigt bedrijfsactiviteiten Solemtum per 1 mei

HPZC heeft besloten om per 1 mei 2021 de bedrijfsactiviteiten van Solentum te beëindigen. "De belangrijkste reden voor deze beslissing is de achterblijvende financiële ontwikkeling van Solentum. Zonder enige twijfel zien en beseffen wij binnen HZPC het continu toenemende belang van digitale data in de agrarische bedrijfstak", aldus HZPC in een bericht aan haar relaties.  

"Tegelijk constateren wij ook dat de acceptatie en het gebruik van digitale producten in de land- en tuinbouwsector zich trager ontwikkelt dan in andere bedrijfssectoren. In het specifieke geval van Solentum zien wij een vertraagde adoptie van de Solentum producten en services. Met als gevolg een beperkte afname en onvoldoende basis om onder de huidige omstandigheden succesvol en financieel gezond te opereren."

"In het afgelopen half jaar hebben wij verschillende gesprekken gevoerd met partners binnen en buiten de agrarische keten met als doel financieel te participeren in Solentum. Ondanks dat ook bij vele van deze bedrijven er geen twijfel is over de ontwikkeling naar een meer gedigitaliseerde agrarische wereld, is gezamenlijke financiële participatie in Solentum momenteel een stap te ver."
 
"De gevolgen van onze beslissing om de Solentum activiteiten per 1 mei a.s. te stoppen, betekenen dat vanaf dat moment de Solentum collega’s niet meer beschikbaar zijn. Zonder enige garantie op succes, kan ik u wel informeren dat wij nog met een aantal bedrijven in gesprek zijn voor de overname van één of meer producten en services van Solentum en zo de ondersteuning van de Solentum producten te continueren. Binnenkort hopen wij u te informeren of dit wel of niet gelukt is", besluit HZPC

Voor meer informatie:
HZPC 
+31 (513) 48 98 88
info@hzpc.com  
www.hzpc.com   

Publicatiedatum: