Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hessing Supervers wint Industributie-trofee in categorie Private Label Vers

Hessing Supervers is uitgeroepen tot winnaar van de Industributie-trofee 2021 in de categorie Private Label - Vers. Het is de derde keer dat Hessing deze trofee wint. Hessing behoort tot de top 3 leveranciers van vers gesneden groente en fruit van Nederland en levert wekelijks zes miljoen eenheden vers gesneden groenten en fruit aan supermarkten en restaurants.

Verwerken en leveren van verse groente en fruit is topsport
Vincent van Kuijen, Commercieel directeur bij Hessing Supervers, is blij met de prijs: “Met ultraverse producten, zoals die van Hessing, is het iedere dag topsport om de groenten in de juiste beschikbaarheid in de winkel te krijgen. De ene dag staat het nog op het veld, de volgende dag snijden en verpakken we de groente, en de dag daarna ligt het in de winkelschappen. Iedere dag weer. In de winter boerenkool en in de zomer veel salades, steeds anders. Maar met steeds dezelfde snelheid en hoge kwaliteit. We zijn blij dat onze klanten onze inspanningen waarderen. Als het aan ons ligt, zetten we er de komende periode nog een tandje bij. Deze trofee is daarvoor een mooie stimulans.”

Hessing ziet vraag naar gesneden groenten en fruit toenemen
Familiebedrijf Hessing, gevestigd in Zwaagdijk, wast, snijdt en verpakt al meer dan 50 jaar groenten en fruit. Van een zakje met gesneden prei tot gemengde nasi/bamigroenten en steeds vaker ook volledige maaltijdslades met groente, pasta en kip. Met ruim 2.000 medewerkers levert het bedrijf elke week miljoenen zakjes vers gesneden groenten en fruit aan supermarkten en fastfoodketens. Hessing ziet dat, met de groeiende aandacht voor gezonde voeding, de vraag naar groenten en fruit in de komende jaren verder toeneemt. In 2021 start Hessing met de bouw van een nieuwe productielocatie in Venlo, de Fabriek van de Toekomst. Vanuit die nieuwe locatie kan Hessing in de toekomst meer klanten van verse voorgesneden groenten en fruit voorzien.

De Industributie-trofee is een initiatief van vaktijdschrift Foodmagazine en wordt jaarlijks uitgereikt op basis van het Industributie-onderzoek. Voor het onderzoek, uitgevoerd door EFMI, wordt aan de handel en industrie gevraagd elkaar door middel van een aantal vastgestelde criteria over en weer te beoordelen. De retailorganisaties en leveranciers die gemiddeld het best worden beoordeeld, winnen de Industributie-trofee.

Voor meer informatie:
Hessing Supervers
www.hessingsupervers.nl    

Publicatiedatum: