Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Leo de Kock:

"Na nieuw bedrijfspand nu ook de medewerkers in een nieuw jasje"

"Leo de Kock start het nieuwe jaar goed. Na het openen van het vernieuwde bedrijfspand in november jongstleden, is nu ook het personeel zelf in een nieuw jasje gestoken", vertelt het bedrijf. "Met een focus op voedselveiligheid en kwaliteit is het bedrijf overgegaan tot de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding", zegt het bedrijf. "Deze kleding geeft de medewerkers goede zichtbaarheid en comfort en het bedrijf een uniforme uitstraling. Leo de Kock vindt het belangrijk dat haar bedrijfskleding op een maatschappelijk verantwoorde manier en duurzaam wordt geproduceerd en vond deze voorwaarden bij leverancier Hydrowear, specialist in waterdichte kleding en lid bij Fair Wear en Step gecertificeerd."

De bedrijfskleding past goed in de nieuwe visie van het bedrijf waarbij Leo de Kock investeert in de toekomst. "Niet alleen op het gebied van aardappelen en groenten, maar ook als het gaat om bedrijfs-processen, de groeimogelijkheden van de medewerkers en de vruchtbare samenwerking met haar partners. Samen met
moederbedrijf Agrico maakt zij zich sterk voor een professioneel en duurzaam kwaliteitsproduct waarmee iedereen zijn voordeel kan doen", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Mariska Werring
Leo de Kock
van IJsendijkstraat 176
1442 LC Purmerend
Tel: +31 (0)299 42 09 75
mariska@leodekock.nl    
www.leodekock.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven