Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Youssef Chakir nieuwe algemeen directeur bij Maïsadour Maroc

Maïsadour Maroc, een Marokkaanse telerorganisatie en marketeer van zoete maïs en andere groenten en fruit voor de export, kondigde de benoeming aan van Youssef Chakir als algemeen directeur van het bedrijf. De benoeming gaat in per 1 juli a.s. Alle leden van de Raad van Bestuur zullen hun functie ongewijzigd handhaven.

Youssef neemt het stokje over van Fréderic Faillières, die na bijna twee decennia als algemeen directeur van Maïsadour Maroc te hebben gewerkt, is vertrokken. Fréderic is teruggekeerd naar Europa voor een nieuwe professionele uitdaging. "We zijn Fréderic dankbaar voor alle prestaties die we met ons bedrijf hebben geleverd. Hij is erin geslaagd Maïsadour Maroc en Maïsadour Agri-Maroc op te bouwen en te consolideren, waardoor hun positie in Marokko en binnen de hele Maïsadour Coöperatieve Groep is versterkt."

Youssef is in 2009 bij Maïsadour Maroc in dienst getreden na het afronden van een opleiding in de tuinbouw in zowel Marokko als Frankrijk. Youssef is 37 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. "We zijn blij dat we een persoon van zijn kaliber en ervaring hebben die een diepe passie voor ons bedrijf heeft en die meer dan 15 jaar ervaring in productiemanagement en export van groenten en fruit heeft, met de nadruk op kwaliteit en een sterke klantenservice. Youssef is lid van de Raad van Bestuur sinds 2014," zegt Denis Villenave.

Youssef is enthousiast over zijn nieuwe rol binnen het bedrijf. "Deze nieuwe aanstelling bij Maïsadour Maroc is de verwezenlijking van 15 jaar leren en vooruitgang binnen de Maïsadour Coöperatieve Groep, waarmee ik gemeenschappelijke waarden deel. Dit is een duidelijk teken van erkenning, vertrouwen en betrokkenheid bij de continuïteit van het Marokkaanse project," aldus Youssef Chakir.

Voor meer informatie:
Sanae Falaq
Maïsadour Maroc
+212 662 076 776
s.falaq@maisadour.com
www.maisadour.com

Publicatiedatum: