"Het jaar 2020 is bijzonder geweest. Fysieke evenementen en afspraken zijn niet doorgegaan en een goede automatisering bleek onontbeerlijk. In een snel tempo zijn thuiswerkplekken opgezet en werden virtuele vergaderingen geleid. Er is een solide basis gelegd; 2021 wordt het jaar van vernieuwing", verwacht RPO ICT Solutions.

Sneller en gemakkelijker uw doelen bereiken met Freshng
Innovaties en strengere eisen voor voedselveiligheid hebben een grote impact op de AGF-sector. Goede automatisering stelt u in staat om aan de eisen te voldoen en uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Alle reguliere dagelijkse activiteiten worden in één systeem geregistreerd en gedetailleerde inzichten en analyses worden gegenereerd. Het vers-softwarepakket Freshng zorgt voor optimale controle en helpt u de bocht voor te blijven.

Slimmer werken
RPO heeft in de afgelopen periode meerdere apps opgeleverd, zo wordt het voor een gebruiker steeds gemakkelijker om te werken met de software. De apps werken iedere mutatie bij in de software, hierdoor is nog meer verbondenheid en communicatie mogelijk.

Zorgeloos handelen
Volg het voorbeeld van onze ruim 1500 dagelijkse gebruikers. Ook dit jaar hebben wij al weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. AGF bedrijven die nu nog slimmer werken. Het implementatietraject vindt uiteraard Corona-proof plaats: op minimaal 1,5 meter afstand of door middel van online trainingen.

RPO levert ICT oplossingen in begrijpelijke taal: van de software om de commerciële, logistieke en financiële bedrijfsprocessen te automatiseren, naar een moderne kantoorautomatisering.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
E: sales@rpo.nl  
T: 078-681 86 88
www.rpo.nl