Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hoe meer donaties, hoe meer maaltijden"

Oproep chauffeur Lens Transport om AGF te doneren voor voedselpakketten kansarme gezinnen

In het dagelijkse leven is Cees Bevelander actief als chauffeur bij Lens Transport in Breda. In zijn vrije tijd stelt hij samen met zijn vrouw Synaima voedselpakketten samen voor kansarme gezinnen. "De feestdagen komen eraan en wat is het een heftig jaar geweest. Om wat positiever en liefdevoller met elkaar te zijn, willen wij ons steentje bijdragen!"

Nu blijkt de behoefte aan de voedselpakketten in Breda, Eindhoven, Tilburg en Spijkenisse groot. Was het oorspronkelijke plan om 150 pakketten te leveren op eerste kerstdag, inmiddels is het aantal inschrijvingen de 400 gepasseerd. De chauffeur maakt dan ook graag van de gelegenheid gebruik om collega's in de AGF-branche te vragen of ze wat colli's groenten en fruit over hebben om te doneren.

"Mocht u wat willen bijdragen of doneren, dan horen we het graag via het e-mailadres synaima.definecare@gmail.com of 06-22699816. Hoe meer donaties, hoe meer maaltijden!"