Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis webshop voor AGF-ondernemers

Veilig winkelen heeft om bekende redenen de hoogste prioriteit. Iedere versondernemer moet de mogelijkheid hebben om producten online aan te bieden, vindt Bon Vivant In-Site en daarom bieden zij hun webshops nog altijd gratis aan tijdens deze coronaperiode. 

'Al veel ondernemers hebben afgelopen maanden een gratis webshop afgenomen. Een webshop met een snelle opstart en zonder ingewikkelde procedures", geeft Gert van Bon Vivant In-site aan. “Door samen te werken en elkaar als (vers)ondernemers te ondersteunen waar mogelijk komen we deze crisis door. Wij denken dat het aanbieden van een gratis webshop de ondernemers in iedere versbranche kan helpen om zijn klanten veilig te bedienen.” De webshops zijn dus geschikt voor o.a. slagers, bakkers, groenteman, vis- en kaasspecialisten en delicatessewinkels.

De webshop die gratis wordt aangeboden is vrij van verplichtingen. Iedere ondernemer kan de webshop zonder kosten opstarten en er ten alle tijden kosteloos vanaf. “Dit aanbod blijft van kracht zolang de Coronacrisis duurt.” zegt Gert. Ondernemers kunnen zich aanmelden via support@bonvivantinsite.nl. Wilt u meer dan een standaard webshop? Dan zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden. Met dit initiatief wil Bon Vivant In-site zijn steentje bijdragen om ondernemers door de crisis heen te helpen.

Voor meer informatie

Bon Vivant In-site
info@bonvivantinsite.nl 
T: 0341-25 88 78
www.bonvivantinsite.nl 

                                  

 

Publicatiedatum: