Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kjeld Nuis ambassadeur voor Vegde Bags

Belgische Foodmaker start in Nederland met maaltijdboxen

Foodmaker, de gezonde restaurantketen uit België maakte in de eerste lockdown binnen drie weken een switch van offline naar online en bezorgt sinds december ook Vegde Bags in Nederland. 


"Vedge versus virus", Lieven Vanlommel (l) en Kjeld Nuis met de Vegde Bag

Veel groenten en gezond eten is volgens het merk de basis voor een gezonde leefstijl. Eerder werden er saladebars in de Albert Heijn en een restaurant in Den Haag geopend. Maar vanaf nu worden de bekende Vedge Bags, oftewel maaltijdboxen met Foodmaker-gerechten, aan ieder huis geleverd. Oprichter en CEO Lieven Vanlommel en ambassadeur Kjeld Nuis presenteerden deze gezonde formule in het restaurant in Den Haag. Een steuntje in de rug in deze coronatijd voor mensen om gemakkelijk gezonder te gaan eten.

Ondernemer Lieven Vanlommel werd onlangs bekroond met de prestigieuze Mercurius prijs voor beste winkelconcept, mede door de snelle aanpassingen in tijden van de coronacrisis. Het concept staat voor ultraverse maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van de eigen biovelden komen en in eigen huis en duurzaam geproduceerd worden.

De consument ontzorgen
Lieven Vanlommel wil Nederland veroveren met zijn gezonde formule. En dat is volgens hem juist nu keihard nodig: vedge versus virus: “We beseffen nu allemaal dat we beter gewapend zijn tegen dit virus. Alles begint bij een sterk immuunsysteem en dan is gezond eten aangewezen. Wij maken een zeer relevant product zodat onze consumenten zich beter kunnen wapenen tegen dit virus. Inmiddels hebben wij 13 restaurants en een eigen centrale keuken waar alle producten bereid worden. Het is nu ook tijd voor een nieuwe stap in Nederland. Onze Vedge Bags leveren wij vanaf nu ook in Nederland met PostNL. We ‘ontzorgen’ onze klanten want ze hoeven niet na te denken over gezond koken. Met een paar drukken op de knop krijgen ze ultraverse en heerlijke menu’s thuis geleverd. Daarnaast hebben wij ook een partnership met Albert Heijn. In meer dan 100 supermarkten vind je nu onze saladebars.”

Living on the Vedge
Foodmaker biedt nu ook in Nederland Vedge Bags aan. De Vedge Bags zijn maaltijdboxen met Foodmaker-gerechten die aan huis worden geleverd. Er is ook het ‘Back on track-plan’, een gezondheidskuur van een of twee weken met enkel gezonde gerechten: ontbijt, lunch, tussendoortje en avondeten. Ambassadeurs Philippe Geubels en Kjeld Nuis zijn enorm enthousiast over dit programma. Kjeld: “Als topsporter lette ik altijd al op mijn voeding, maar dankzij Foodmaker kwam ik erachter dat ik te weinig groenten at. Het zit nu in alle gerechten verwerkt waardoor ik mijn dagelijkse dosis binnen krijg. Daarnaast pak ik nu een wrap uit de koelkast in plaats van een zak drop open te trekken. Het maakt het nu een stuk makkelijker om gezond te eten. Daarnaast is het ook heel erg lekker.”

Niet alleen voor consumenten zijn de producten beschikbaar. Voor bedrijven en organisaties is het gezond houden van hun werknemers heel belangrijk. Foodmaker heeft groepslessen en programma’s ontwikkeld om werkgevers hierbij de ondersteunen. Daarnaast opent het merk begin 2021 een restaurant in Rotterdam.

 

Publicatiedatum: