Sector | Horeca / catering
Guatemalteekse citruskaviaar wint terrein in Nederland en blijft tot 40 dagen vers
Jitse Groen stopt als CEO van Just Eat Takeaway.com
Horeca en retail groeien in najaar 2025, maar tempo vlakt af
Maaltijden als legoblokjes: "Met deze componenten kun je honderden combinaties maken"
Food100: dit zijn de 6 Foodhelden van 2025
Ivo Steffens nieuwe algemeen directeur Vermaat Nederland
Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming
"Flower sprouts passen perfect binnen ons ruime foodservice-assortiment"
Gezonde lunch loont: elke euro in groente levert tot drie keer zoveel op
Nederlandse chefs in de prijzen bij We’re Smart Awards in Londen
"Snelle en efficiënte verwerking van het afval van de snijderij"
Combigro Helmink Foodservice sluit zich aan bij VHC Groep
Groothandel Claessens neemt DaVé over
Schoolmaaltijden die duurzaam en gezond zijn, vallen niet in de smaak bij kinderen
"Soms moet je het gewoon dóén"
Water speelt de hoofdrol tijdens het 'Watertanden Diner'
Topchef blijkt vaste klant van cocaïnedealer
Tekort aan keukenpersoneel stimuleert vraag naar convenience en centrale verwerking
Jan van Gelder kondigt na 50 jaar zijn vertrek aan bij Van Gelder groente & fruit
"De handel hebben we toch staan en de locatie is perfect"
Frietfabrikant haalt €300.000 op voor uitbreiding via crowdfundung
Peer, witloof en spek in één ijsje
Sterrenrestaurants verliezen terrein aan laagdrempelige restobars
Mobiele horecatrailer moet helpen om tekort aan horecapersoneel op te lossen
Gasten kunnen betalen met groenten en fruit in café in Denver
"Er liggen kansen in Europa voor diepgevroren kant-en-klare Surinaamse gerechten"
Amazing Oriental: van traditionele toko naar hip foodconcept
Sligro stelt groeiverwachting voor België omlaag bij
Restaurantketens populairder bij 18- tot 35-jarigen
Fonds achter Quick en Burger King wordt grootste aandeelhouder van Foodmaker
Mixpallets van Spanje naar de Malediven
Van restaurant naar marktwagen: De Ster wordt De Smik
Aantal faillissementen in september daalt, maar wel forse toename in de horeca
Startup wil horecalogistiek slimmer en groener maken
Verse maaltijdproducent Foodmaker wil de groene Mc Donald's worden
'Veggieburger’ mogelijk verboden: EU-Parlement wil vleesnamen beschermen
Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée
Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk
Met groente als basis wil ThuysVers de Nederlandse standaard zijn in verse thuismaaltijden
Prosus rondt overname Just Eat Takeaway af, focus op Europese groei
Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction Madrid