Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

Kleine volumes, hoge prijzen

Eerste aardbeien uit Zuid-Italië: Fortuna en RedSayra komen langzaam op gang

jaarrond teelt, betere houdbaarheid en nieuwe kleuren op komst

Guatemalteekse citruskaviaar wint terrein in Nederland en blijft tot 40 dagen vers

Zijn opvolger is al bekend: Roberto Gandolfo

Jitse Groen stopt als CEO van Just Eat Takeaway.com

Horeca en retail groeien in najaar 2025, maar tempo vlakt af

GreenS & SaladS en Degens lanceren flexibel '1-2-3 ovenconcept' voor speciaalzaken en horeca

Maaltijden als legoblokjes: "Met deze componenten kun je honderden combinaties maken"

Food100: dit zijn de 6 Foodhelden van 2025

Ivo Steffens nieuwe algemeen directeur Vermaat Nederland

Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming

Johan Wiersma, Staay Food Group:

"Flower sprouts passen perfect binnen ons ruime foodservice-assortiment"

Groente als businessmodel: gezonde lunch biedt AGF-sector miljardenkans

Gezonde lunch loont: elke euro in groente levert tot drie keer zoveel op

Restaurant Flore van chef Bas van Kranen stijgt naar derde plaats

Nederlandse chefs in de prijzen bij We’re Smart Awards in Londen

Rungis kiest voor oplossing OrganicTank

"Snelle en efficiënte verwerking van het afval van de snijderij"

Combigro Helmink Foodservice sluit zich aan bij VHC Groep

Tom Claessens: "Een mooie manier om onze positie te versterken"

Groothandel Claessens neemt DaVé over

Schoolmaaltijden die duurzaam en gezond zijn, vallen niet in de smaak bij kinderen

Friese ondernemers ontwikkelen zelfvoorzienende koelcontainer op zonne-energie

"Soms moet je het gewoon dóén"

Water speelt de hoofdrol tijdens het 'Watertanden Diner'

'Bloemkolen, tomaten en witte kool' als code voor drugs

Topchef blijkt vaste klant van cocaïnedealer

latere start horeca-vraag en hogere operationele lasten

Tekort aan keukenpersoneel stimuleert vraag naar convenience en centrale verwerking

Jan van Gelder kondigt na 50 jaar zijn vertrek aan bij Van Gelder groente & fruit

Patrick Langeslag (Inkoop.AGF) voorziet vanuit Kamperland nu ook de consumentenmarkt

"De handel hebben we toch staan en de locatie is perfect"

Opvallend succes na het faillissement van concurrent CêlaVíta

Frietfabrikant haalt €300.000 op voor uitbreiding via crowdfundung

Belgische ijsmaker naar finale Gelato Festival

Peer, witloof en spek in één ijsje

Sterrenrestaurants verliezen terrein aan laagdrempelige restobars

"De horeca komt letterlijk naar de werkzoekenden toe"

Mobiele horecatrailer moet helpen om tekort aan horecapersoneel op te lossen

Gasten kunnen betalen met groenten en fruit in café in Denver

Suriname special - deel 13

"Er liggen kansen in Europa voor diepgevroren kant-en-klare Surinaamse gerechten"

Amazing Oriental: van traditionele toko naar hip foodconcept

Sligro stelt groeiverwachting voor België omlaag bij

Restaurantketens populairder bij 18- tot 35-jarigen

Fonds achter Quick en Burger King wordt grootste aandeelhouder van Foodmaker

Mixpallets van Spanje naar de Malediven

Van restaurant naar marktwagen: De Ster wordt De Smik

Aantal faillissementen in september daalt, maar wel forse toename in de horeca

Startup wil horecalogistiek slimmer en groener maken

Verse maaltijdproducent Foodmaker wil de groene Mc Donald's worden

"Bedoeld om vleessector in stand te houden"

'Veggieburger’ mogelijk verboden: EU-Parlement wil vleesnamen beschermen

Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée

Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk

Met groente als basis wil ThuysVers de Nederlandse standaard zijn in verse thuismaaltijden

Prosus rondt overname Just Eat Takeaway af, focus op Europese groei

photo_camera Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction Madrid

Wortels krijgen tweede leven in vers sap