
Sector | Horeca / catering


Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk

Met groente als basis wil ThuysVers de Nederlandse standaard zijn in verse thuismaaltijden

Prosus rondt overname Just Eat Takeaway af, focus op Europese groei

Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction Madrid

Wortels krijgen tweede leven in vers sap

Utrechtse frietbakker wint wereldtitel voor beste friet

Meer elektrische trucks voor Bidfood

Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam 2025

Berlijnse groothandel Weihe GmbH viert honderdjarig bestaan

"Dit jaar is er een sterke vraag naar specialty-tomaten op de Italiaanse foodservicemarkt"

Oud Sligro-directeur Hemko van Wezel nieuwe partner bij HOMiES Foodservice

Heropening HANOS-ISPC Breda met "unieke groenten en fruit"

Meer biologisch op de menukaart: LVVN inspireert horeca op Gastvrij Rotterdam

AVN Inspiratiedag: de toekomst van vers in en rond Amsterdam

Maxxam stopt activiteiten na vertrek Bidfood en Hanos

Koppert Cress toneel voor management-event 'High Tech, High Taste'

"Groenten krijgen vaker de hoofdrol in de horeca"

Van Land naar Lunch – event over biologisch eten en de korte keten

Inflatie dwingt horeca tot creativiteit: "De nuchterheid keert terug"

Telg van groentefamilie De Bie start eigen bedrijf na 20 jaar in het familiebedrijf

McDonalds zet McVeggie definitief op menu

Concurrent Picnic groeit hard met innovatieve AI-technologie en flitsbezorging

Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 5,5 procent

'Inkopers voor hotels letten uitsluitend op de prijs'

Taco Bell maakt doorstart in Nederland na faillissement

24/7 gezonde keuzes voor personeel en patiënten in JBZ

Zwolle start pilot met gebundelde versbezorging aan horeca

Culinaire Fietsroute Zwolle: streekproducten verzamelen en zelf koken

AVN Inspiratiedag De toekomst van vers in en rond Amsterdam

Just Eat Takeaway test robot voor maaltijdbezorging

Platform Bioindehoreca.nl inspireert horeca-ondernemers vaker voor biologisch te kiezen

"Hoge prijzen en personeelskrapte zorgen voor omslag bij AGF-levering aan de horeca"

Groen licht voor overname Just Eat Takeaway door Prosus

Faillissementen in juli 2025 dalen met 27%: horeca blijft hardst getroffen

Huismerken worden meer zichtbaar binnen de foodservice
