Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée

Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk

Met groente als basis wil ThuysVers de Nederlandse standaard zijn in verse thuismaaltijden

Prosus rondt overname Just Eat Takeaway af, focus op Europese groei

photo_camera Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction Madrid

Wortels krijgen tweede leven in vers sap

Utrechtse frietbakker wint wereldtitel voor beste friet

Meer elektrische trucks voor Bidfood

photo_camera Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam 2025

"Duurzaamheid, regionaliteit en transparantie van steeds groter belang"

Berlijnse groothandel Weihe GmbH viert honderdjarig bestaan

Niko Pennelli, Fris-Co

"Dit jaar is er een sterke vraag naar specialty-tomaten op de Italiaanse foodservicemarkt"

Oud Sligro-directeur Hemko van Wezel nieuwe partner bij HOMiES Foodservice

Heropening HANOS-ISPC Breda met "unieke groenten en fruit"

Meer biologisch op de menukaart: LVVN inspireert horeca op Gastvrij Rotterdam

photo_camera AVN Inspiratiedag: de toekomst van vers in en rond Amsterdam

Maxxam stopt activiteiten na vertrek Bidfood en Hanos

Koppert Cress toneel voor management-event 'High Tech, High Taste'

7 groenten die nu aan terrein winnen

"Groenten krijgen vaker de hoofdrol in de horeca"

dinsdag 23 september, Vlissingen

Van Land naar Lunch – event over biologisch eten en de korte keten

Ad Pollux, Eurofresh:

Inflatie dwingt horeca tot creativiteit: "De nuchterheid keert terug"

"Ik wilde me niet meer alleen beperken tot groente"

Telg van groentefamilie De Bie start eigen bedrijf na 20 jaar in het familiebedrijf

McDonalds zet McVeggie definitief op menu

Concurrent Picnic groeit hard met innovatieve AI-technologie en flitsbezorging

Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 5,5 procent

'Inkopers voor hotels letten uitsluitend op de prijs'

Taco Bell maakt doorstart in Nederland na faillissement

24/7 gezonde keuzes voor personeel en patiënten in JBZ

Zwolle start pilot met gebundelde versbezorging aan horeca

Culinaire Fietsroute Zwolle: streekproducten verzamelen en zelf koken

16 september 2025

AVN Inspiratiedag De toekomst van vers in en rond Amsterdam

Just Eat Takeaway test robot voor maaltijdbezorging

Platform Bioindehoreca.nl inspireert horeca-ondernemers vaker voor biologisch te kiezen

Joost van Altena, Miedema-AGF:

"Hoge prijzen en personeelskrapte zorgen voor omslag bij AGF-levering aan de horeca"

Groen licht voor overname Just Eat Takeaway door Prosus

Faillissementen in juli 2025 dalen met 27%: horeca blijft hardst getroffen

Huismerken worden meer zichtbaar binnen de foodservice

Just Eat Takeaway.com ziet orderaantal dalen, winstgevendheid stijgt