Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JEM-id:

"Pilot GreenCommerce Sales App van start gegaan"

De afgelopen jaren is er bij JEM-id hard gewerkt aan de voorbereidingen om van GreenCommerce een online applicatie te maken. Door online uitbreidingen als ELMO, FreshTracker en GreenXchange aan te bieden, is destijds de basis gelegd voor een online landschap. De tijd is namelijk aangebroken voor een volgende stap voor GreenCommerce, in de vorm van GreenCommerce Apps. Onlangs is de pilot van start gegaan voor de Sales App en zijn de eerste testresultaten binnengekomen welke een positief verloop voorspellen voor de rest van het traject.

Begin oktober is een vijftal AGF bedrijven gestart met de pilot om het commerciële proces via de GreenCommerce Sales App te registreren. Jeffrey van Oers van Quality Produce International (QPI) heeft de afgelopen weken intensief getest met de Sales App en is enthousiast over de eerste resultaten: “Het grootste voordeel van de Sales App is dat je de app snel kan aanroepen via je telefoon of tablet. Wanneer je contact met een klant hebt, kan je te allen tijde dagprijzen opvragen en wijzigingen real-time doorvoeren, onafhankelijk van waar je op dat moment bent. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan je PC of bureau om zulke aanpassingen te doen, wat ons meer flexibiliteit geeft tijdens het werk.”

Wat is de Sales App
De Sales App biedt verkoopmedewerkers middels een online applicatie de mogelijkheid om snel orders door te voeren, maar ook om op externe locaties orders vast te leggen en te wijzigen. Hierdoor kunnen verkoopmedewerkers altijd en overal hun commerciële activiteiten beheren; in de loods, op zakenreis of vanuit de thuiswerkplek. De Sales App is gekoppeld aan het AGF softwarepakket GreenCommerce, waardoor de commerciële activiteiten ook gewoon nog via de windows applicatie ingevoerd kunnen worden. “Wij zien de Sales App als waardevolle toevoeging op onze huidige GreenCommerce. De app vervangt niet wat we in GreenCommerce kunnen doen, maar het zorgt er wel voor dat we sneller onze klanten kunnen helpen en prijzen kunnen aanpassen, gewoon via je mobiele telefoon.” aldus Jeffrey.

Toekomstig verloop
De Sales App start in eerste instantie als een toevoeging op GreenCommerce; het zal geen functionaliteiten vervangen. Handelingen die met de app uitgevoerd worden, kunnen ook gewoon in GreenCommerce worden gedaan. Voor nu ligt de focus van de app op het inzien en invoeren van orders waarbij handigheden zoals snelle filtering, versturen van orderbevestigingen, kopiëren van recente orders en direct toewijzen aan voorraad zijn meegenomen. Commerciële handelingen zijn altijd beschikbaar, ongeacht of er fysieke toegang is tot GreenCommerce.

Met de Sales App wordt het mogelijk om voortaan commerciële AGF activiteiten online te beheren. Enkele features betreffen:

●     Real-time informatie verwerken
●     Altijd en overal beschikbaar
●     Beheerbaar via elk device (mobiel, tablet, PC)
●     Door in de toekomst verschillende applicaties aan elkaar te koppelen, kunnen gebruikers de software naar eigen wens gaan opbouwen.

Jeffrey sluit af: “Wij zijn vaak betrokken bij nieuwe ontwikkelingen van JEM-id en doen graag mee met dergelijke pilots, zoals ook bij het warehouse management systeem ELMO. Beide partijen werken hard aan het succes van de Sales App; door te testen kunnen wij waardevolle feedback geven waar JEM-id iets aan heeft voor de verdere ontwikkeling van het product. Door met elkaar mee te denken ontstaat er een positief samenspel tussen JEM-id en QPI.”

Voor meer informatie:
0174 - 642 622
remco@jem-id.nl
www.jem-id.nl 

Publicatiedatum: