Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
MVO Nederland, GO-Advice en Verbos Business Development

"Proef om samenwerking met telers nog meer toepasbaar en gebruikersvriendelijker maken"

MVO Nederland, i.s.m. GO-Advice en Verbos Business Development, nodigt bedrijven uit mee te doen aan een praktijk proef van 6 maanden om uw leveranciers te helpen met:

  • Betere kwaliteit en resistenter product
  • Langer houdbaar en minder uitval
  • Hogere productiviteit
  • Bodemverbetering
  • Lagere carbon & water footprint

GO-Advice, Terragrow en Verbos Business Development hebben de afgelopen jaren gewerkt aan praktisch verbeter-model dat meer kijkt naar onderliggende oorzaken van kwaliteitsproblemen die liggen in bodem, bemesting en plantgezondheid. "De afgelopen jaren heeft een netwerk van praktische adviseurs dit model van meer natuurlijke oplossingen in een aantal belangrijke landen in Latijns-Amerika succesvol getest.  Zij willen deze aanpak in samenwerking met uw telers nog meer toepasbaar en gebruikersvriendelijker maken naar de behoefte van de handels-keten en de telers zelf. In samenwerking met uw leveranciers en met een geringe investering in dit project kunnen we dit model finetunen zodat u hier langdurig profijt van hebt bij meerdere leveranciers", aldus de organisatie. 

"Als u meedoet kan MVO Nederland een IMVO Voucher ter beschikking stellen ter waarde van maximaal €10.000 (max 50% van de project kosten).  Er wordt gekeken naar landen als Colombia, Peru, Dominicaanse Republiek en Zuid Afrika. Echter wilt u met leveranciers werken uit andere landen, dan kunnen we dat per case altijd bekij-ken", besluit MVO Nederland. 

Voor meer informatie:
Niels van Heeren
+57 301 378 8255)
[email protected]  

Aart van den Bos
+31 651 788 924
[email protected] 

Publicatiedatum: