Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Perflexxion sinds begin november in gebruik

Begin november zijn circa 20 medewerkers van Perflexxion verhuisd naar een nieuw en centraal kantoor aan de Morsestraat 4 in Berkel en Rodenrijs. De nieuwbouw sluit perfect aan bij de groeiambitie van het uitzendbureau: een landelijk vestigingsnetwerk van ten minste 15 vestigingen in 2025.

Perflexxion is opgericht in 2003. Drie jaar later werd een vestiging in Berkel en Rodenrijs betrokken, die berekend was op groei. “Deze groei ging echter zo hard, dat we in 2008 al een extra verdieping moesten bouwen”, vertelt directeur Micha Oosthoek. “In 2011 werd het pand van een buurman betrokken. Met het clusteren van de vestiging Berkel en Rodenrijs en ons landelijke servicecenter, marketingcenter, recruitmentcenter en salescenter was de locatie echter opnieuw te klein. Uitbreiding was niet meer mogelijk. Daarom hebben we gezocht naar een nieuwe locatie waar alle centers effectief geclusterd kunnen worden én elkaar kunnen versterken. Gekozen is voor een nieuwbouwpand dat volledig conform onze ambitie is vormgegeven en ingericht.”

Trainingsruimte voor de Perflexxion Academy
De nieuwbouw is ontworpen door RoosRos Architecten. Aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V. verzorgde de bouw van het pand, dat twee verdiepingen telt. De begane grond biedt onderdak aan de vestiging Berkel en Rodenrijs. “Ook zijn hier meerdere spreekkamers voor kennismakingsgesprekken met kandidaten én opdrachtgevers ingericht”, vertelt Oosthoek. “Bijzonder trots zijn we op onze trainingsruimte, waar we diverse praktische trainingen van de Perflexxion Academy verzorgen voor opdrachtgevers en uitzendkrachten. Van ‘Feedback’ en ‘Gesprekstechnieken’ tot ‘Verzuimpreventie’ en ‘Discriminatiepreventie’. Tijdens de ‘5S training’ leren deelnemers hoe zij de kwaliteit van hun werkprocessen kunnen verbeteren, terwijl bij de training over de ‘STARR-methode’ het stellen van de juiste gedragsvragen tijdens selectiegesprekken centraal staat. Daarnaast verzorgen we de training ‘Solliciteren kun je leren’, waarbij scholieren, studenten én onze kandidaten zich zo goed mogelijk leren voorbereiden op een sollicitatiegesprek."

Uitzendcafé voor eigen medewerkers, kandidaten én klanten
In de trainingsruimte is plaats voor > 40 personen. Een geluidsdichte schuifwand maakt flexibel gebruik van de ruimte mogelijk. “Naar wens kan de trainingsruimte gecombineerd worden met ons Uitzendcafé, waar regelmatig vergaderingen, lunches en borrels met en voor opdrachtgevers, kandidaten en eigen medewerkers georganiseerd worden. Ook kunnen bedrijven de trainingsruimte en het uitzendcafé reserveren voor eigen trainingen, netwerkontbijten, borrels en diners en profiteren van uitgebreide voorzieningen, een centrale ligging en gratis parkeergelegenheid.”

Tijdens de nieuwbouw is hoog ingezet op duurzaamheid. Het nieuwe kantoor van Perflexxion beschikt over een uitgebreid klimaatsysteem. Bovendien zijn zonnepanelen geïnstalleerd en is de constructie voorbereid op een mogelijke extra verdieping in de toekomst.

Voor meer informatie:
Perflexxion
Morsestraat 4
Berkel en Rodenrijs
[email protected] 
www.perflexxion.nl  

 

Publicatiedatum: