Special Dienstverlening op AGF.nl

In de maanden oktober en november staat het onderwerp dienstverlening centraal in de special op AGF. Op de website en nieuwsbrief zullen dagelijks artikelen gepubliceerd worden over bedrijven die actief zijn in deze branche. Natuurlijk moeten deze diensten wel gerelateerd zijn aan de AGF-sector. Dienstverlening is een breed onderwerp en hieronder vallen bedrijven, die een bepaalde dienst of service bieden, bijvoorbeeld: advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus.

Bijdrage
Als je een persbericht of artikel hebt dat niet mag ontbreken in deze Special Dienstverlening, dan kun je dat sturen naar redactie@agf.nl. Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit specialblok.

Promotie
Je kunt een maand lang een banner boeken in het specialblok van de dagelijkse nieuwsbrief van AGF voor 1.000 euro of de website voor 600 euro. Laat het ons weten via redactie@agf.nl.     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.