Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwbouwproject Tummers vangt aan

Het uitbreidingsplan van Tummers Food Processing Solutions ging op woensdag 2 september officieel van start. Het machinebouwbedrijf bereidt zich met dit langverwachte nieuwbouwproject in grofweg drie fases voor op een duurzame toekomst, die in de hele nieuwbouw naar voren komt. Het totale bouwproject duurt naar verwachting één à twee jaar. De werkzaamheden startten op 2 september met het afgraven van de grond voor de fundering en het bouwplan rolt zich daarna verder uit. Fases
De oppervlakte van ons bedrijfspand zal zich gedurende de drie bouwfases aanzienlijk uitbreiden. Een compleet nieuwe werkplaats komt tot stand en het hele bedrijf ondergaat een verduurzaming. We leggen bijvoorbeeld een wateropvang reservoir van 50 m3 aan om onze machines te testen en het gebouw krijgt duurzame klimaatbeheersing.


 
Logistiek
De eerste belangrijke stap van ons nieuwbouwproject vond al aan het eind van de voorbereidingsfase plaats. Onze goederenontvangst verhuisde op 6 juli 2020 namelijk vanaf onze hoofdlocatie naar de Postweg. Hierdoor kwam ruimte vrij voor de uitbreiding van onze engineeringsafdeling en vinden alle logistieke processen nu vanaf dezelfde plek plaats.

Tummers Plaatbewerking
Nog meer ruimte komt vrij door de bouw van de nieuwe werkplaats en het nieuwe kantoorpand, waarmee ook Tummers Plaatbewerking mettertijd verder uit kan breiden.

Voor meer informatie:
Tummers Food Processing Solutions
+31 (0) 164 61 40 70
info@tummers.nl
www.tummers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven