Pakstation van Halls in Limpopo officieel SIZA Platinum gecertificeerd

Het Halls Limpopo Packhouse (HLP) heeft tijdens de SIZA-audit dit jaar het Platinum SIZA-certificaat behaald. De audit ging in april van start met een SIZA document audit en werd gevolgd door een inspectiebezoek op locatie, dat in juli plaatsvond. 

SIZA, het Sustainability Initiative of South Africa, biedt bedrijven in de agrarische sector een platform voor ethische en duurzame handel. Het platform monitort de zorg voor het milieu en de naleving van arbeidswetgeving.

Irene van HLP heeft zich enorm ingezet om de nieuwe SIZA-standaarden te implementeren zodat het pakstation in aanmerking kwam voor de platinum-certificering. 

Training is van essentieel belang voor het pakstation en het personeel wordt opgeleid voor alle onderdelen van het verpakkingsproces en leren de acht basisprincipes van het SIZA-programma. Het personeel van HLP wordt uitstekend behandeld en beschikt over een goed uitgeruste kantine. 

Het team van HLP deed het niet alleen buitengewoon goed tijdens de SIZA-audit maar ook tijdens de jaarlijkse BRC Audits. Al drie jaar op rij ontving het pakstation de AA status, de hoogst mogelijke score.

Irene: "We werken goed samen als team. Ons personeel is enorm trots op het pakstation en wil daarom fruit van de beste kwaliteit verpakken. Het schoonmaken van het pakstation is dagelijkse routine. Je zult niet snel een team vinden dat harder werkt dan dat van HLP. Onze werknemers zijn altijd bereid over te werken en het ziekteverzuim is minimaal."

Voor meer informatie:
Halls - South Africa
Tel: +27 13 753 5700
E-mail: info@halls.co.za

Halls - Netherlands
Tel: + 31 174 791 041
E-mail: info@hallsbv.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven