Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw kantoor voor Aartsen Asia

"Nooit bang voor een uitdaging." Met deze woorden kondigde Aartsen 8 jaar geleden de start aan van Aartsen Asia en haar activiteiten in het Verre Oosten. We hadden het vertrouwen dat we onze sterke reputatie die we over de afgelopen 100 jaar hebben opgebouwd konden voortzetten op deze nieuwe geografische locatie.



Met een strategie die vergelijkbaar is met die in Europa begonnen we met het opereren op de markt in het Verre Oosten. Enerzijds met een enorm assortiment aan import welke alles beslaat wat vers is vanuit meer dan 40 landen wereldwijd. Anderzijds met een zeer wijde distributie op 135 distributiepunten in 15 Aziatische landen. In China zijn we naast de grote markten gefocust op '2nd en 3rd tier' steden waarmee we in staat zijn om meer waarde toe te voegen voor onze wereldwijde partners. Dit resulteerde recentelijk in een jaarlijks handelsvolume van rond de 5 miljoen boxen.



"Sinds 2012 hebben we door deze ontwikkeling in verschillende kantoren gezeten. Sinds de laatste week zullen we vanuit ons nieuwe kantoor werken om onze toekomstige groei verder door te zetten. We maken graag van de gelegenheid gebruik om te benadrukken dat we altijd oog hebben voor jong Nederlands talent om aan onze toekomstige ontwikkeling op de Aziatische markt te werken", vertelt Menno van Breemen.



"Voor onze nieuwe kantoor hebben we gekozen voor een natuurlijke en moderne uitstraling. Dit heeft geresulteerd in eenzelfde uitstraling en gevoel als dat je op onze Europese kantoren krijgt bij een bezoek. Hoewel er recentelijk genoeg uitdagingen zijn als het aankomt op reizen, is iedereen, zodra het weer mogelijk is, welkom op onze nieuwe kantoor. Tot die tijd hopen we dat iedereen in goede gezondheid, optimistisch en nonstopfresh blijft!"

Voor meer informatie:
Menno van Breemen
Aartsen Asia Ltd.
T: +852 37 05 55 07
M: +852 93 19 80 78 
menno.van.breemen@aartsen.com  

Publicatiedatum: