Total Produce presenteert duurzaamheidsverslag 2020

Total Produce viert Wereldmilieudag 2020 met de presentatie van het eerste, concernbrede duurzaamheidsverslag.

Het verslag beschrijft de strategische aanpak van Total Produce op het gebied van duurzaamheid, de vooruitgang die tot nu toe is geboekt, de weg die het bedrijf is ingeslagen en een selectie van de internationale initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

In het kader van de publicatie van het verslag merkt Group Chief Executive Rory Byrne op dat versproducten niet alleen de gezondste van alle voedingsmiddelen zijn, maar ook tot de categorie met de laagste ecologische voetafdruk behoren.

"Voor bedrijven als Total Produce zijn de verwachtingen duidelijk. We moeten compromisloos zijn in het nastreven van de beste werkwijzen en verantwoord omgaan met onze consumptie van kwetsbare natuurlijke hulpbronnen. We moeten respectvol en constructief omgaan met de samenleving waarin we werken."

"Deze publicatie," zo voegt hij eraan toe, "dient om duidelijk en transparant te maken hoe wij ernaar streven deze verwachtingen in te lossen en te overtreffen en hoe wij de verantwoordelijkheid die ons door de consumenten wereldwijd is toevertrouwd, waardig blijken te zijn."

"Wereldmilieudag brengt de kritische rol die we allemaal moeten spelen in het behoud van de natuurlijke wereld om ons heen, scherp in beeld. Voor Total Produce is de lancering van dit verslag slechts een nieuwe stap op onze weg naar een steeds duurzamer wordende onderneming," besluit Byrne.

Voor meer informatie:
Vincent Dolan
Total Produce Plc
+353 42 9388707
vdolan@totalproduce.com
www.totalproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven