Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodservicegroothandels vanaf 1 juni alleen open voor pashouders

Vanaf 1 juni zijn foodservicegroothandels weer alleen open voor pashouders. Sinds 19 maart konden ook consumenten zonder pas tijdelijk bij de zelfbedieningsgroothandels terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Door de sluiting van de horeca nam de druk op de supermarkten fors toe. De openstelling van de groothandels was nodig om klanten meer mogelijkheden te geven om voldoende afstand te kunnen houden bij het boodschappen doen. Nu de horeca per 1 juni weer de deuren opent, is het niet langer nodig om de groothandels voor iedereen toegankelijk te houden. 

Het CBL verwacht wel dat het ook in de komende periode drukker blijft dan normaal in de supermarkt, omdat de horeca nog niet op volle kracht kan draaien en omdat veel mensen voorlopig nog thuis werken. Daarom blijft het belangrijk dat klanten en medewerkers rekening houden met elkaar en elkaar de ruimte gunnen.

Bron: CBL

 

Publicatiedatum: