Groente & Fruitbrigade koopt vrachtwagen na donatie Nature's Pride Foundation

De Nature’s Pride Foundation heeft een donatie gedaan aan de Groente & Fruitbrigade waarmee zij een compacte vrachtwagen heeft aangeschaft. Met deze wagen kan de Groente & Fruitbrigade zelf rechtstreeks groenten en fruit bij donateurs ophalen en de logistiek beter plannen.

Willem van Prooijen, voorzitter van de Groente & Fruitbrigade is enthousiast: ‘Nature’s Pride is één van de trouwste en belangrijkste leveranciers van de Groente & Fruitbrigade. Wekelijks krijgen wij van hen avocado en mango geleverd. Onze samenwerking, nu al bijna 2 jaar, krijgt een extra impuls dankzij de financiële support uit de Nature’s Pride Foundation. Met de eigen vrachtwagen kunnen we de aanvoer vanuit leveranciers efficiënter inrichten. Ons volume zal toenemen tegen lagere logistieke kosten’.

Willem van Prooijen, voorzitter van de Groente & Fruitbrigade, bij de nieuw aangeschafte vrachtwagen

Ook de Nature’s Pride Foundation is verheugd over de samenwerking met de Groente & Fruitbrigade. Erik Molendijk, voorzitter van de Foundation: ‘Nature’s Pride Foundation ondersteunt projecten die bijdragen aan een gezonde levensstijl en kansrijke leefomgeving. We doen veel projecten in landen waar onze exotische groenten en fruit vandaan komen. Daarom is het mooi om nu in eigen land een prachtig initiatief als de Groente & Fruitbrigade verder op weg te helpen’.

Na selectie op kwaliteit levert de Groente & Fruitbrigade partijen groenten en fruit door aan distributiecentra van Voedselbanken Nederland. Hierdoor worden de voedselpakketten voor klanten van voedselbanken voorzien van meer verse, gezonde producten.

Voor meer informatie:
Coen van Iwaarden
Nature's Pride
Honderdland 611
2676LV Maasdijk
T: +31 174 52 59 00
Coen.vaniwaarden@naturespride.nl
www.naturespride.nl   

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven