Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anecoop

Anecoop schenkt 7.500 kg fruit aan het goede doel

Door de coronacrisis hebben de meest kwetsbare groepen in de samenleving het nu nog zwaarder te verduren. De Spaanse tweedegraads coöperatie Anecoop en haar leden schenken 7.500 kg fruit aan verschillende liefdadigheidsinstellingen zoals Cáritas of Casa Caridad in de provincies Murcia, Almería, Castellón, Valencia en Alicante. Ook ging er donderdag 26 maart 2 ton fruit naar een noodhospitaal voor coronazieken dat opgericht werd in het congrescentrum IFEMA in Madrid.

Joan Mir, de voorzitter van Anecoop

Namens de organisatie wenst de voorzitter van Anecoop, Joan Mir, alle burgers en vooral de meest kwetsbaren onder hen veel moed toe in deze harde tijden. “Met deze schenking willen we het sein geven dat de AGF-sector in deze moeilijke periode dubbel hard zijn best doet om de voedselzekerheid te waarborgen voor de hele samenleving, ook voor hen die het zwaarst door de crisis getroffen worden, namelijk de zieken, het ziekenhuispersoneel en de maatschappelijk kwetsbare groepen”.

Publicatiedatum: