Vers d'anvers

"Om de coronaperiode door te komen bieden we logistieke ondersteuning en AGF-boxen"

Tholen – Het zijn moeilijke tijden voor de groothandelaren. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en te voorkomen heeft de Nederlandse en Belgische regering besloten dat alle horecazaken tot begin april hun deuren moeten sluiten. “We zitten met een overschot van specialiteiten die we aan horeca leveren, die kun je aan de consument niet kwijt”, vertelt Guy Claessens van Vers d’anvers.

Om het wegvallen van een deel van de handel te compenseren biedt Vers d’anvers bedrijven, die het vanwege de situatie extra druk hebben, logistieke diensten aan. “We hebben extra ruimte en tijd beschikbaar om andere bedrijven te helpen goederen rond te brengen”, aldus Guy. “We beschikken over chauffeurs en bestel- en vrachtwagens. Zo kunnen we logistieke ondersteuning bieden aan bedrijven die het nodig hebben en kunnen onze mensen aan het werk blijven.”

“Tevens zijn we gestart met de verkoop van groenten- en fruitboxen die we aan huis leveren. We merken dat steeds meer mensen online hun producten bestellen, mensen willen het liefst hun huizen niet meer uit. Met de boxen kunnen we hier mooi op inspelen. De boxen kunnen ook via sportclubs verkocht worden. Voor €20,- kunnen leden van de club een box kopen en de club verdient €2,- euro om de kas te spekken. Zo kunnen de clubs hun leden verse groenten en fruit aanbieden in onzekere tijden”, besluit Guy.

Voor meer informatie:
Vers d'anvers
Kielsbroek 4
2020 Antwerpen
+32(0)3257 19 84
tim.yzewyn@yzewyn.com    
www.versdanvers.be   

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven