Jack Aartsen over ingelaste maatregelen na Corona-virus:

"Denk er niet te makkelijk over!"

Tholen - Het Corona-virus houdt ons als Aartsen erg bezig, zo vertelt algemeen directeur Jack Aartsen. "Het Brabantse land is na de carnaval een centrum geworden van dit virus. Aartsen heeft de laatste maanden al heel wat ervaring opgedaan met het virus door onze vestiging in Hong Kong. Wij zijn dan ook, van het begin af aan, de mening toegedaan dat we dit zeer serieus moeten nemen en hebben al vanaf het begin maatregelen genomen. Ons valt ook op dat de Nederlandse en Belgische overheden het juist vanaf het begin nonchalant hebben opgenomen en de laatste weken pas wakker worden."

"Wij proberen ons, zover mogelijk, te beschermen tegen het virus en denken daarbij in eerste instantie aan onze mensen. De volgende maatregelen zijn hierbij van kracht", somt Jack op:

  • Medewerkers met klachten of maar bij enige twijfel van klachten dienen vanaf huis te werken
  • Alle medewerkers dienen bij betreden van kantoren of magazijnen hun handen te desinfecteren, alle voorzieningen zijn hiervoor aanwezig.
  • Op al onze kantoren worden geen bezoekers meer ontvangen
  • Al onze medewerkers blijven op de werkvloer en er worden geen bezoeken buiten kantoor gepleegd
  • Onze magazijnen zijn alleen maar toegankelijk voor eigen medewerkers. Chauffeurs dienen buiten ons magazijn te verblijven en hiervoor zijn sanitaire voorzieningen getroffen.
  • Alle geplande events of reizen zijn geannuleerd of uitgesteld.

"Directe invloed op onze importhandel heeft het nog niet. De goederenstromen blijven doorgaan als voorheen. Onze focus ligt op dit moment vooral op onze eigen organisatie, onze mensen, hun gezinnen en naasten. Wij zijn, met directie en management, in dagelijks overleg en passen maatregelen, waar nodig, dagelijks aan", aldus Jack.

"Je 100% beschermen is onmogelijk ondanks dat we deze vragen ook uit de markt krijgen. Deze vragen komen altijd van een ‘certificaat’ achtergrond, want we leven in een wereld van indekken en afdekken. Laten we ons zelf allemaal focussen op deze precaire situatie, elkaar helpen, elkaar adviseren en samen werken. Daar hebben we als sector meer aan. Iedereen succes in deze spannende tijd en denk er zeker niet te makkelijk over", besluit Jack.

www.aartsen.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven