Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hars & Hagebauer verwerft groot belang in Corefresh

Corefresh heeft een nieuwe samenwerking met Hars & Hagebauer aangekondigd, dat een groot belang in het bedrijf heeft genomen. Het Duitse Hars & Hagebauer werd in 1882 opgericht en heeft inmiddels vestigingen in Hamburg, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Spanje. 

Hars & Hagebauer importeert groenten, fruit met druiven als belangrijkste product. Het bedrijf importeert jaarrond druiven vanuit de hele wereld, evenals mango's. De samenwerking ondersteunt het plan van Corefresh om haar klanten nieuwe productlijnen aan te kunnen bieden. 

Andy Beale is aangesteld als directeur van Corefresh. Hars & Hagebauer zal dankzij haar ervaring een bijdrage kunnen leveren aan het creƫren van nieuwe kansen. Corefresh is blij om dit nieuwe avontuur samen met Hars & Hagebauer aan te gaan. Ook de Nederlandse collega's van Hars & Hagebauer geven aan de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet te zien.

 

Publicatiedatum: