Sieto de Vreeze: "Totaalpakket aan verpakkingsknowhow"

Start nieuwbouw Quality Pack in Maassluis feestelijk gevierd

Tholen - Afgelopen maand vond bij Quality Pack de feestelijke start plaats van de nieuwbouw op bedrijventerrein De Dijk aan de Hooge Zeedijk 80 in Maassluis. "Geen eerste paal, want dan komt de nadruk op één persoon te liggen. Wij hebben er voor gekozen om het hele team en betrokkenen ofwel 'onze fundamentalisten' centraal te zetten", vertelt directeur Sieto de Vreeze.

Momenteel heeft Quality Pack naast het hoofdkantoor in Barendrecht de beschikking over meerdere locaties. "Uit logistiek oogpunt niet efficiënt. In Maassluis komt alles onder één dak", vertelt Sieto. Het handelscentrum in Barendrecht verlaten, kostte hem geen hoofdbrekens. "Met alle respect voor de bedrijven die hier gevestigd zijn, maar er zijn tegenwoordig veel meer gebieden die van belang zijn in onze sector."

"Wij groeiden in Barendrecht veel te hard uit ons jasje en op de locaties elders was een update nodig. Daardoor kwam nieuwbouw in zicht. Een jaar of drie terug viel mijn oog op dit nieuwe bedrijventerrein in Maassluis en we zien vanuit deze nieuwe centraal gelegen locatie grote kansen om te werken, zoals afnemers van ons verlangen. We krijgen namelijk steeds vaker het verzoek om dagelijks de benodigde verpakkingsmaterialen aan te leveren als een soort SRV man. Beperkte ruimte, kostenefficiency en de behoefte aan veel know-how speelt bij veel van onze klanten een belangrijke rol."

We krijgen straks alles onder één dak en kunnen straks gecentraliseerd een totaalpakket aan onze klanten leveren. We weten dagelijks wat er van ons verlangd wordt op basis van hechte partnerships", vertelt Sieto. "Dit is een methode waarvan wij verwachten dat die steeds meer gewenst wordt. We voegen een totaalpakket aan verpakkingsknowhow toe. Of het nou gaat om transportverpakkingen of kleinverpakkings-oplossingen, voor iedere productgroep en concept hebben we een specialisme in huis."

De nieuwe bedrijfshal is bijna 2.500 m2 groot en twaalf meter hoog. De kantoorruimte telt 600 m2. "De bedoeling is dat de hal operationeel is voor de bouwvak. Met het kantoor verwachten we in het late najaar te verhuizen. Voor de feestdagen willen we sowieso graag over zijn", besluit Sieto.

Voor meer informatie:
Sieto de Vreeze
Quality Pack
Transportweg 1
2991 LV Barendrecht
Tel: 0180-555 999
info@qualitypack.nl
www.qualitypack.nl 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven