Braziliaans bezoek bij LBP

Toen LBP Rotterdam BV nu 26 jaar geleden begon als logistiek dienstverlener in de AGF-sector, was Brazilië het land waar de eerste containers vandaan kwamen. Vandaag de dag is Brazilië nog steeds het belangrijkste land van herkomst vanwaar de producten richting LBP worden verladen met mango als grote koploper en limes, papaja, druiven en gember - in willekeurige volgorde - al snel volgend.

Deze week heeft de NEC, Nederlandse Export Combinatie, een grote groep Braziliaanse bedrijven en overheids-vertegenwoordigers op bezoek in Nederland, waaronder de President van de Regio Ceara in Brazilië maar ook vertegenwoordigers van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse en de Nederlandse Landbouwraad in Brasilia Bert Rikken.

"Een mooie gelegenheid dus om ook deze bedrijven en delegatieleden kennis te laten maken met het bedrijf en de diensten van LBP", aldus Anton Filippo. "Een bijna 20-koppige groep bracht gisteren een bezoek aan de vestiging in Maasdijk van en kreeg een presentatie over de weg van toen naar heden van de dienstverlener. Aansluitend werd er een toer door de faciliteiten gemaakt inclusief een bezoek aan de productieafdeling. Daar kon de delegatie kennis maken met diverse verpakkingslijnen zoals voor blauwe bessen en sinaasappels, maar ook met de diverse heat seal lijnen, rijpkamers enz.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
Logistic Business Partners Rotterdam B.V.
Honderdland 50
2676 LS - Maasdijk
Tel: +31-174-530550
afi@lbp.net
www.lbp.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven