Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Braziliaans bezoek bij LBP

Toen LBP Rotterdam BV nu 26 jaar geleden begon als logistiek dienstverlener in de AGF-sector, was Braziliƫ het land waar de eerste containers vandaan kwamen. Vandaag de dag is Braziliƫ nog steeds het belangrijkste land van herkomst vanwaar de producten richting LBP worden verladen met mango als grote koploper en limes, papaja, druiven en gember - in willekeurige volgorde - al snel volgend.

Deze week heeft de NEC, Nederlandse Export Combinatie, een grote groep Braziliaanse bedrijven en overheids-vertegenwoordigers op bezoek in Nederland, waaronder de President van de Regio Ceara in Braziliƫ maar ook vertegenwoordigers van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse en de Nederlandse Landbouwraad in Brasilia Bert Rikken.

"Een mooie gelegenheid dus om ook deze bedrijven en delegatieleden kennis te laten maken met het bedrijf en de diensten van LBP", aldus Anton Filippo. "Een bijna 20-koppige groep bracht gisteren een bezoek aan de vestiging in Maasdijk van en kreeg een presentatie over de weg van toen naar heden van de dienstverlener. Aansluitend werd er een toer door de faciliteiten gemaakt inclusief een bezoek aan de productieafdeling. Daar kon de delegatie kennis maken met diverse verpakkingslijnen zoals voor blauwe bessen en sinaasappels, maar ook met de diverse heat seal lijnen, rijpkamers enz.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
Logistic Business Partners Rotterdam B.V.
Honderdland 50
2676 LS - Maasdijk
Tel: +31-174-530550
afi@lbp.net
www.lbp.net

Publicatiedatum: