De Appelaere viert jubileum en stelt nieuwe directeur aan

De grondlegger van De Appelaere, Henk Tazelaar, gaat genieten van de boomgaard in zijn eigen tuin en doet een stap terug. Rémy de Bruijn (52) uit Prinsenbeek wordt de nieuwe algemeen directeur van het familiebedrijf in fruitsappen.

De Appelaere brengt sinds 1995 fruitsappen op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. 2020 is een bijzonder jaar, met de aanstelling van een nieuwe directeur én een jubileum. De Appelaere heft het glas op het 25-jarig bestaan.


V.l.n.r. Henk Tazelaar, Rémy de Bruijn, Carin Tazelaar en Janine Tazelaar

"Passie voor pure producten" 
"Henk Tazelaar (71 jaar) is ondernemer in hart en nieren, al vanaf zijn 17e. Hij gooide het roer als fruitteler om en zag brood in pure fruitsappen. Zijn passie voor eerlijke producten wordt gedeeld door de nieuwe directeur Rémy. Hij vormt vanaf 1 februari het management samen met Janine Tazelaar, de jongste dochter van Henk. Carin Tazelaar, de oudste dochter, stond tot voor kort ook aan het roer van De Appelaere. Zij richt haar pijlen vanaf nu op persoonlijke, nieuwe kansen buiten het familiebedrijf", aldus het bedrijf. 

Nieuwe kansen
Het bedrijf De Appelaere blijft eigendom van de familie Tazelaar. Henk blijft nauw betrokken bij het beleid. Rémy neemt de dagelijkse algehele leiding op zich. Janine blijft zich als vanouds concentreren op marketing, communicatie en media. Het management houdt vast aan de huidige koers: het op duurzame wijze produceren van fruitsappen van de hoogste kwaliteit. Door de komst van Rémy liggen er vooral kansen in het aanboren van andere markten.

Rémy werkte eerder in de wereld van chocolade en zoetwarenproducten voor zowel de retail als foodservice markt. Hier werkte hij vooral in senior-commerciële functies voor familiebedrijven, onder andere als commercieel directeur van Geruba Chocolade (Limburg) en voor de Belgische bedrijven Caluwé Artisan Chocolatier en d’Haubry Macarons. Ook werkt hij bij BIP Candy & Toy en was hij van 2008 tot en met 2014 eigenaar van VIP4VIP, een consultancy, sourcing & adviesbureau. "Met Rémy’s enthousiasme, gedreven visie, nieuwe inzichten en passie voor pure kwaliteitsproducten kan De Appelaere verder groeien in binnen- en buitenland", besluit De Appelaere. 

Voor meer informatie:
De Appelaere
Philipsweg 2, 4508 NP
Waterlandkerkje NL
+31 117 453026
+31 6 20508920
janine@appelaere.nl  
www.appelaere.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven