Fruithal Smits

Fruithal Smits wint aanmoedigingsprijs Zeewolde

Wie denkt dat het concept van de boerderijwinkel niet hip is, heeft het bij Fruithal Smits uit Zeewolde bij het foute eind. De zaak viel bij de ondernemerskring Zeewolde niet alleen op door hun online winkel maar ook door de korte keten tussen boer en burger en het betrekken van de mensen bij de boer met het organiseren van open dagen. Met die inzet sleepte Fruithal Smits op donderdag 16 januari de aanmoedigingsprijs 2020 in de wacht van de Bedrijfskring Zeewolde.

Roy en Nicole Smits ontvangen de aanmoedigingsprijs uit handen van wethouder Egge Jan de Jonge.

De aanmoedigingsprijs werd uitgereikt door wethouder Egge Jan de Jonge. In zijn speech legde hij uit dat broer en zus Roy en Nicole Smits de exponent zijn van de nieuwe landbouw waarin Flevoland het voortouw neemt.

Nicole Smits met werkfruit. Fruit wat ze bezorgen bij de bedrijven in de buurt

Fruithal Smits is sinds 1982 actief in Zeewolde. Het begon met de teelt van appelen maar is ondertussen ook uitgebreid naar eigen teelt van peren en aardbeien. Daarnaast biedt de boerderijwinkel van het bedrijf een heel assortiment streekproducten aan en nog eens verschillende verwerkte producten als vruchtensap onder het eigen label Fruithal Smits. Niet alleen moedigen ze de mensen aan om zich meer bij de keten te betrekken. Ze komen die korte keten ook bij bedrijven in de buurt brengen met werkfruit. Dit fruit wordt bezorgd bij de bedrijven zodat werknemers altijd iets gezonds te snackenĀ  hebben onder werktijd.

Voor meer informatie:
Nicole Smits
Fruithal Smits
Sterappellaan 29
3897LL Zeewolde
Tel: +31 (0)365 23 92 75
Mob: +31 (0)6 169 768 67/ +31 (0)6 533 360 92
info@fruithalsmits.nl
www.fruithalsmits.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven