Franky van Looveren stapt over van De Ruiter naar Tomeco

Franky van Looveren gaat een transfer maken. Na dertien jaar als accountmanager en later als salesmanager te hebben gewerkt in de Benelux en Polen voor De Ruiter Seeds gaat Franky als verantwoordelijke voor de teelt aan de slag bij Tomeco, een coöperatie van Belgische tomatentelers.

Voordat het tijd is 'voor een andere uitdaging', blikt Franky nog even terug. 

"In het najaar van 2006 ben ik gestart bij De Ruiter als accountmanager voor België. Na de overname door Monsanto (en later Bayer) werd ik salesmanager Benelux/Polen, een mooie functie die ik met veel plezier heb gedaan.

In mijn dertien jaar hebben we tal van nieuwe rassen succesvol in de markt geïntroduceerd. Rassen die niet alleen van toegevoegde waarde zijn voor de teler, maar ook verderop in de keten. De bouw van het nieuwe De Ruiter Experience Center was één van de vele hoogtepunten uit mijn carrière.

Daarnaast mogen we ook zeker niet komkommer vergeten. In dit gewas is de afgelopen jaren intern hard gewerkt en kunnen we dan ook zeer trots zijn op de resultaten. De afgelopen jaren hebben we met succes enkele nieuwe rassen hebben gelanceerd, die er veelbelovend uitzien voor de toekomst.

Tot slot wil ik niet alleen mijn collega’s, maar ook al onze klanten en leveranciers bedanken voor de leuke samenwerking en wie weet waar wij elkaar in de toekomst nog treffen."

Vervanger
Huib Koerts zal Franky tijdelijk gaan vervangen als sales manager Benelux. In de tussentijd zoekt De Ruiter naar een accountmanager voor tomaat in België.

 

 

 

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com
info@deruiterseeds.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.