Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Narrowcastingsysteem bij Van Gelder groente & fruit

Van Gelder groente & fruit maakt sinds kort gebruik van het narrowcastingsysteem van Merit Media. Op zoek naar een moderne en leuke manier om met het personeel en de bezoekers van Van Gelder te communiceren besloten zij het systeem dit najaar te implementeren.

Narrowcasting?

Narrowcasting is het middels beeldschermen uitzenden van specifieke informatie voor een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Voor Van Gelder betekende dit dat zij bij de receptie hun gasten wilden verwelkomen en in de twee kantines het personeel op de hoogte wilden houden van het laatste Van Gelder nieuws.
De templates op het scherm kan Van Gelder naar eigen inzicht vullen met informatie. Zo worden gasten met naam en bedrijfsfoto welkom geheten en wordt personeel middels de verjaardagstemplates persoonlijk gefeliciteerd. Deze persoonlijke touch zorgt voor veel leuke en positieve reacties van zowel bezoekers als het eigen personeel.

Nederlands & Pools

Gezien de grote hoeveelheid Poolse werknemers worden verschillende templates vertaald zodat ook zij in hun eigen taal kunnen lezen wat er speelt in en om het bedrijf. De persoonlijke bedankjes voor hun motiverende inzet tijdens bijvoorbeeld een groot project worden erg gewaardeerd.

Eigen beheer

Om de presentaties niet saai en eenduidig te laten worden, wisselt Van Gelder regelmatig de sfeerbeelden van steden, natuur, filmtrailers en groente en fruit. Er wordt ingespeeld op actualiteiten en middels de nieuwstemplates via nu.nl en de actuele nieuwsbalk is iedereen altijd op de hoogte.


Esli Hooymeijer - ICT & Online Marketing bij Van Gelder: “De monitoren van Merit Media zijn buitengewoon handig, scherp en bijzonder effectief!
Onze werknemers, klanten en bezoekers worden nu direct via de schermen bericht over allerlei ontwikkelingen met betrekking tot het bedrijf en ons assortiment.”


Communicatiemix

Samengevat is het narrowcasting systeem van Merit Media een welkome en passende toevoeging aan de communicatiemix van Van Gelder en zijn zij het toonbeeld van hoe je met een persoonlijke benadering gecombineerd met informatieve en leuke beelden en teksten kunt zorgen voor een extra goede werksfeer en gemotiveerd personeel.

Voor meer informatie:
Merit Media
www.meritmedia.nl
[email protected]

Van Gelder groente & fruit
www.vangeldernederland.nl


Publicatiedatum: