Bud Holland installeert 1600 zonnepanelen

De afgelopen tijd is er door het team van Wattco NL en Elektravon hard gewerkt aan de realisatie van zonnepanelen op het dak van Bud Holland.

Met de installatie van ruim 1600 zonnepanelen door Wattco is Bud Holland in staat om ca. 25% van het jaarverbruik op te wekken. De totale installatie nam zo’n 6 weken in beslag en de zonnepanelen zijn inmiddels in gebruik genomen.

Elektravon, huisinstallateur van Bud Holland en partner van Wattco, heeft ook een grote rol gespeeld in het voortraject en de realisatie van dit project. "De rol van Elektravon is belangrijk als je kijkt naar de grootte van het elektrische vermogen van een dergelijk project. Dit wordt immers niet zomaar even op een stopcontact aangesloten. Elektravon heeft de aanleg van het volledige AC-gedeelte gerealiseerd, zoals het aanpassen c.q. uitbreiden van de bestaande hoofdverdeelinrichting een kabelgoottrace met daarin de zware voedingskabels", aldus Bud Holland. 

"Zonnepanelen zijn niet de enige stappen die Bud Holland neemt op weg naar een duurzamere toekomst. Zo maakten we als één van de eersten in Nederland al gebruik van LED-verlichting in het gehele pand met tevens luchtgordijnen in de loods. Ook maken we al ruim 25 jaar uitsluitend gebruik van elektrische heftrucks in de loods en hebben zij diverse elektrische auto’s in gebruik. Bud Holland zal deze duurzame trend in de toekomst blijven voortzetten", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
BUD Holland
Transportweg 67
2676 LM Maasdijk  
T +31 (0)174 535 302
exotics@bud.nl 
www.bud.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.