Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Barton & Redman kan afzet verdubbelen met nieuwe faciliteit

De werkzaamheden voor het grootste project van Barton & Redman in de afgelopen jaren zijn officieel van start gegaan: de bouw van een nieuw magazijn van 42.500 m², inclusief temperatuurgecontroleerde koeling en kantoorfaciliteiten, compleet met externe servicewerven, aan de New Smithfield Market in Manchester.

Barton & Redman, opgericht in 1964, is een van de grootste groothandelaren in verse groenten en fruit in het VK, met een wagenpark dat de producten distribueert. Het bedrijf groeit ook exponentieel in zijn importactiviteiten en brengt dagelijks producten van over de hele wereld over de weg, over zee en door de lucht.

Paul Barton, eigenaar en algemeen directeur van Barton & Redman legt uit hoe het familiebedrijf is ontstaan: "Mijn vader Thomas Barton begon het bedrijf samen met Jack Redman in het midden van de jaren zestig, met als doel om lokale frietkramen in Manchester te voorzien van de beste kwaliteit aardappelen."

Sindsdien zijn er veel veranderingen geweest, waaronder de oprichting van een Spaans filiaal met een team in Spanje. Matthew Barton, eigenaar en sales directeur van Barton & Redman: "We hebben nieuwe productlijnen ontwikkeld, waaronder alle soorten groenten, fruit, sla, exoten en eieren. We bieden meer dan 2.000 verschillende artikelen en verkennen wereldwijde markten - zoals de Aziatische AGF - en het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische onderneming."

"Vandaag de dag is Barton & Redman een van de grootste importeurs, grossier en verdeler van verse AGF in het VK. Vanuit Manchester houden we toezicht op de distributie van onze producten, zowel nationaal als internationaal," voegt Paul Barton toe.

Over hoe de nieuwe ontwikkeling hun toekomstige groei zal bevorderen, zegt Paul Barton: "Vanuit onze nieuwe unit hebben we de capaciteit om onze activiteiten meer dan te verdubbelen, met als doel onze capaciteit voor internationale distributie uit te breiden."

Matthew Barton: "We groeien voortdurend en de enige beperking in de uitbreiding is het gebrek aan ruimte in de huidige faciliteiten. Daarom zal de bouw van het nieuwe magazijn een groot verschil maken in het volume van inkopen, afzet en distributie."

"Daarnaast betekent het een aanzienlijke verbetering op het gebied van het laden en lossen van vrachtwagens, waardoor de wachttijden korter worden en wachtrijen worden vermeden, wat het werk voor het hele team gemakkelijker maakt, vooral voor de chauffeurs," voegt Barton toe.

Barton & Redman beschikt al over een magazijn van 25.000 m² aan de oostkant van de markt en de nieuwe ruimte van 42.500 m² wordt er vlak voor gebouwd.

Voor meer informatie:
Barton & Redman
Tel: +44 7990 093690
[email protected]

Publicatiedatum: