Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tinus den Boon treedt na 25 jaar terug

Koert Liekelema benoemd als algemeen directeur Delinuts

Koert Liekelema wordt per 16 september 2019 benoemd als algemeen directeur van Delinuts. De huidige algemeen directeur Tinus den Boon zal per deze datum terugtreden en nog tot 1 november 2019 werkzaam blijven om bij te dragen aan een soepele overdracht. Tinus den Boon was sinds de oprichting van Delinuts, 25 jaar geleden, werkzaam voor het bedrijf.

In januari 2019 trad Koert Liekelema aan als commercieel directeur en Sander van Ooij als financieel directeur. Onder hun leiding heeft het bedrijf een aantal veranderingen in gang gezet, waaronder investeringen in marketing en inkoop. Om de invoering van de vernieuwde strategie te versnellen, wordt Koert Liekelema nu benoemd als algemeen directeur.

Koen Liekelema en Sander van Ooij: “Tinus den Boon heeft zich 25 jaren met hart en ziel ingezet voor de groei van het bedrijf. Wij zijn hem dankbaar voor het commitment aan Delinuts en de mensen die er werken, zijn passie voor de noten en zuidvruchten en de talloze vruchtbare relaties met leveranciers en klanten die hij in al die jaren heeft opgebouwd.”

De inkoopactiviteiten van Delinuts worden overgenomen door Sven Bekking, die sinds drie maanden in dienst is bij Delinuts als Senior Inkoper/Trader.

Voor meer informatie:
Delinuts
Radonstraat 12, 6718 WS Ede
www.delinuts.nl 
0318 555 000

Publicatiedatum: