Italië: Groothandelsmarkt Maap voert vernieuwingen door

Groothandelsmarkt Maap, Mercato agroalimentare di Padova, stelt zijn kopers en nieuwe klanten gecontroleerde temperatuurplatforms, verpakkingsruimten, een vloot voor het transport en de nieuwste beheersoftware ter beschikking om stilstandtijden te verminderen.

"Het nieuwe platform zal in april 2020 klaar zijn. Het zal 3000 m² beslaan en voorzien zijn van airconditioning. Daarnaast zullen we nog eens 1000 m² geconditioneerde opslagfaciliteit aanleggen en dit moet ook in 2020 klaar zijn", legt Maap-directeur Francesco Cera uit.

Bovendien biedt Maap een reeks diensten die slechts enkele faciliteiten in Italië kunnen garanderen, zoals een ruimte met airconditioning waar de gewassen kunnen worden verpakt.

"Een andere service die door Maap wordt aangeboden is transport. We hebben een vloot van 14 gekoelde vrachtwagens waarmee leveringen, ook in het buitenland, kunnen worden gegarandeerd. Maap heeft altijd naar de buitenlandse markt gekeken dankzij de professionaliteit van onze groothandelaren. Onze belangrijkste bestemmingen liggen tussen Oostenrijk en Oost Europa."

Maap-voorzitter Domenico Minasola, directeur Francesco Cera en groothandelaar Luca Brusadelli

Het gedeelte waar de gegevens worden verwerkt beschikt over beheersoftware die alle bedrijven verbindt om een enkele factuurcode te genereren en de bureaucratie te versnellen. Sommige groothandelaren gebruiken zelfs geen pen en papier meer, omdat ze het magazijn, de voorraden en de afzet in realtime kunnen volgen via hun smartphones.

"Onze faciliteit kent zowel een meer traditionele kant die om 3 uur 's nachts opengaat als een modernere kant met platforms en diensten die bijna 24-7 beschikbaar zijn."

Voor meer informatie:
MAAP 
Corso Stati Uniti, 50 
35127 Padova (PD) - Italië
Tel.: (+39) 049 869 2111
Fax: (+39) 049 870 3014
Email: f.cera@maap.it  
Web: www.maap.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven