Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Finis / Eillert neemt leveringsprogramma over van JFPT/Foodlife

Zowel Finis als Eillert zijn toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van verwerkingsmachines en productielijnen voor de aardappelen en groente verwerkende industrie. Al bijna een eeuw focussen beide bedrijven zich op het leveren van kwaliteit verbeterende, efficiënte en duurzame oplossingen aan hun klanten.

Finis en Eillert zijn al 4 generaties lang hoog aangeschreven partijen die hun ambities uitdragen en tevens verwezenlijken. Beide een typisch Nederlandse machinefabriek met als visie klanten naar een hoger niveau te brengen. Met een sterk en kundig team van ca. 100 medewerkers wordt er hard gewerkt om aan de wensen van de klanten te voldoen.



JFPT/Foodlife heeft jarenlang de markt op een soortgelijke manier benaderd. Met innovatieve machinerie en sterke oplossingen die reeds bij klanten zijn geïnstalleerd maar ook projecten nog in ontwikkeling. Finis||Eillert heeft het totale leveringsprogramma overgenomen. Hierdoor heeft Finis||Eillert de exclusieve en officiële rechten voor het leveren en het verder ontwikkelen van het reeds bestaande Foodlife programma. Door deze uitbreiding van het leveringspakket kan nog beter aan de vragen vanuit de markt worden voldaan. Verder wordt er natuurlijk, indien gewenst, service geboden voor de reeds geleverde Foodlife machinerie. De Foodlife lijn zal in de toekomst verder worden vermarkt onder het Eillert label. Patrick Jansen, oud CEO van Foodlife/JFPT, is zelf al meer dan 20 jaar actief binnen de AGF-verwerkende industrie. Samen met zijn vader heeft hij met passie zijn kennis en ervaring binnen de AGF-verwerkende industrie opgebouwd. De onomstreden drive om klanten verder te helpen bij moeilijke vraagstukken en het oplossen van problemen was ook binnen de familie Jansen prioriteit nummer één. Deze passie, kennis, ervaring, en drive zijn mee verhuisd naar Finis||Eillert.
Patrick Jansen is vanaf 1 mei jl. actief als International Sales Representative bij Finis|| Eillert.

Finis||Eillert heeft onlangs geïnvesteerd in uitbreiding en modernisering van haar productiefaciliteit, de productieoppervlakte is nu ca. 6000m2. Door deze uitbreiding en aanpassingen kan nog efficiënter machines van hoge kwaliteit geproduceerd worden. Het unieke van de productiefaciliteit van Finis||Eillert is dat alles onder één dak en in eigen huis wordt uitgevoerd. Disciplines als R&D, engineering, besturingstechniek, eigen software, lassen, hardware assemblage, software assemblage, installatie-teams en service-teams zijn allen aanwezig.

Naast de productiehal is een nieuw demo-centrum geopend waar alle machines uitvoerig getest kunnen worden. In de hypermoderne spreekruimte boven in het demo-centrum, kan in alle rust gesproken worden over de best mogelijke oplossingen voor de klanten.

Publicatiedatum: