Statement HAK naar aanleiding van overlijden Martine Bijl

Presentatrice, zangeres en actrice Martine Bijl is afgelopen donderdag op 71-jarige leeftijd overleden. Martine Bijl was ruim 25 jaar lang het gezicht van de groenten van HAK in Giessen. Hieronder het statement van HAK naar aanleiding van haar overlijden. 

Met grote ontsteltenis hebben we vanmiddag kennis genomen van het overlijden van Martine Bijl. Ons gedachten gaan in de eerste plaats uit naar haar echtgenoot, directe familie en vrienden.

Martine is de afgelopen meer dan 30 jaar nauw verbonden geweest aan HAK. In de perioden 1986-2000 en 2006-2013 was zij het boegbeeld van de inmiddels iconische HAK TV reclames. “U moet de groenten van HAK hebben” staat als reclameslogan in de hoofden van miljoenen consumenten gegrift en is inmiddels verworden tot een reclameklassieker. In totaal speelde zij de hoofdrol in 40 verschillende TV commercials. Haar multi-talent kwam keer op keer tot zijn recht in de wijze waarop zij haar reclamepersoonlijkheid wist neer te zetten. Zonder enige twijfel heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de groei van het A-merk HAK en in het verlengde daarvan aan de consumptie van vers bewerkte groenten in Nederland. Wij zijn haar hiervoor zeer erkentelijk.

Voor nu wensen wij de familie en naasten veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

HAK directie en medewerkers


Martine Bijl in één van de HAK-reclames


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven