Italië: hypermodern distributiecentrum met 30 laaddocks

Een aantal maanden geleden werd er een nieuw, hypermodern dc in gebruik genomen waarmee leveringen kunnen worden gegarandeerd. Het Italiaanse Vignali Trasporti is een van de grootste transportbedrijven in de AGF-sector.

Dankzij het temperatuur geregelde dc met 30 laaddocks is Vignali in staat om te voldoen aan elke behoefte op het gebied van organisatie en groenten- en fruittransport.

"We hebben ongeveer 200 voertuigen en we kunnen heel Italië bestrijken. Sinds een aantal maanden gaan we ook naar Sardinië. Er zijn ongeveer 50 directe werknemers en nog eens 300 mensen zetten zich dagelijks voor ons in", zegt vennoot Vanni Vignali.

De vennoten naast Vanni zijn Fabio Vignali, Samuele Zanelli, Claudio Carpinelli en Katia Nunziatini. "De eerste maanden van 2019 hadden we een geconsolideerde omzet in Italië en in het buitenland kenden we een sterke groei. We hebben een vestiging in het Franse Perpignan en vanaf hier organiseren we de import en export."

Het bedrijf heeft een T.I.R. (De afkorting T.I.R. staat voor Transports Internationaux Routiers'. De TIR-overeenkomst is van toepassing op het vervoer van goederen tussen een douanekantoor in het land van vertrek en het kantoor van bestemming in een ander land) met dubbele bestuurder waardoor er lange afstanden kunnen worden afgelegd. Frankrijk importeert voornamelijk biologische groenten en fruit uit Italië en de hoeveelheden groeien. In Perpignan worden deze verder vervoert naar het Noorden of Zuiden.

"Binnen een paar maanden zal het nieuwe managementsysteem operationeel zijn waardoor we de efficiëntie verder kunnen verhogen. Wij passen ons aan naar gelang de behoefte van de klant."

"We zijn tevreden over onze relaties met de klanten. Een aantal dagen geleden was er een logistiek manager van een groot bedrijf bij ons. Wij vonden het belangrijk om ook de mens achter het bedrijf te ontmoeten."

Voor meer informatie:
Vignali Trasporti
Via Tratturo, 415
47032 Bertinoro FC
Tel.: 0543-463411
Email: commerciale@vignalitrasporti.it
Web: www.vignalitrasporti.it


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven