Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kookboek voor groentegekken (en voor wie dat wil worden)

‘Hoe word je een groentegek? "Wel, als je het mij vraagt niet door er maar op te blijven hameren hoe gezond groenten zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de beste manier om ons allemaal, groot en klein, van groenten te laten houden is door ze gewoon hartstikke lekker klaar te maken. En dus was dit de eerste en meteen de laatste keer dat je het G-woord zult tegenkomen in dit boek. Ik laat veel liever zien hoe veelzijdig boerenkool is dan dat ik uitreken hoeveel vitamine C erin zit. Dat tomaten vol lycopeen zitten is fantastisch, maar hoe maak je er de allerlekkerste tomatensaus mee", zegt Janneke Vreugdenhil over haar nieuwe kookboek We♥Groente.



"We gaan het in dit boek eens helemaal anders doen. Vergeet het G-woord. (Ik meen het: verboden!) Vergeet dat je vroeger groente móést eten. Vanaf nu mág je het. Voor de lol", aldus de auteur. 

Janneke Vreugdenhil heeft een missie: iedereen laten zien hoe veelzijdig en lekker groenten zijn. En daarvoor hoef je heus geen topkok te zijn. In We ♥ groente geeft ze meer dan 120 gloednieuwe groenterecepten. ‘Familiefavorieten’ en ‘Snel iets op tafel’ tot ‘Borrelvoer’, van salades tot soepen voor elk seizoen, van verrassende voorgerechtjes tot originele ovenschotels.



 

Publicatiedatum: