Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-ambassadeur Frans van de Polder stopt met zijn winkel

Tholen - De markante AGF-specialist Frans van de Polder (52) stopt met zijn winkel. Door zijn AGF-mozaïeken en kunstwerken haalde hij menig maal de landelijke pers en werd daarmee AGF-ambassadeur voor de sector. "Het was de keuze of verbouwen en nog 10 jaar op deze wijze doorwerken of mijn pand verkopen en stoppen", vertelt Frans. "Maar ik ga zeker niet rentenieren, op 2 januari heb ik gewoon gewerkt."

Een projectontwikkelaar in de regio, die na een aantal keer vergeefs aankloppen een bod uitbracht dat Frans niet kon weerstaan, zal de winkel tot woning gaan verbouwen. Frans zal op zijn laatst de deuren sluiten op 31 december. Klanten en Frans zelf kunnen dus nog een jaar wennen aan het idee. "Klanten feliciteren me maar ze vinden het ook heel jammer. Ik heb het er zelf ook moeilijk mee. Mijn hart zegt doorgaan maar mijn verstand zegt stoppen. Ik heb 30 jaar dag en nacht gewerkt. Er is maar een leven en dat is nu."


Een van de groenten-fruitcreaties van Frans bij zijn 25 jarig jubileum in 2015

Helemaal stoppen met werken wil Frans niet. "Ik ga zeker weten door. Als ik 30 uur minder ga werken, heb ik nog altijd 50 over. Wat ik ga doen, weet ik nog niet maar ik zal altijd de aandacht blijven vragen met AGF, dat zit gewoon in mijn bloed."


Frans van de Polder maakte als voorschot op het kampioenschap van Feyenoord in 2017 deze groente- en fruitmoza├»ek van het Feynoordlogo.  

Voor meer informatie: 
Frans van de Polder & Zn
Frans van de Polder
T: 010-4663833
[email protected] 
www.fruitmandje.nl