Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Gelder sleept Innovatie Award binnen tijdens BAR Business Gala

Van Gelder is verkozen tot het meest innovatieve bedrijf van ondernemers uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk en sleepte afgelopen weekend daarmee de BAR Innovatie Award binnen tijdens het BAR Business Gala. En terwijl Gerrit van Gelder de Innovatie Award in ontvangst neemt, kunnen de ruim 200 aanwezige gasten op het BAR Business Gala op de achtergrond door de ramen van het Van der Valk Hotel Ridderkerk het nieuwe pand van Van Gelder groente & fruit zien liggen. Wat in dit pand staat te gebeuren, is voor de jury een van de redenen om de prijs toe te kennen aan de enthousiaste Ridderkerkse ondernemers.

 “We werken hier aan een primeur voor de sector”, legt Gerrit van Gelder uit. “In ons nieuwe pand wordt het magazijnproces nagenoeg volledig gemechaniseerd. Robots, shuttles en transportsystemen zorgen er straks voor dat de efficiëntie en doorloopsnelheid naar een veel hoger niveau gebracht worden, uniek in de foodindustrie. Maar in het pand komen nog veel meer innovatieve ontwikkelingen zoals verticale teelt.” Gerrit van Gelder: “Dankzij de techniek hierachter kunnen we op zoek gaan naar producten met méér smaak en een hogere voedingswaarde.” De award winnaar sluit af: “De award van vandaag bevestigt ons gevoel dat we op de goede weg zitten en zorgt dat we met nog meer enthousiasme naar de toekomst kijken.”

Voor meer informatie
Van Gelder
Handelsweg 70
2988 DB Ridderkerk
T +31 (0)180 42 50 77
info@vangeldernederland.nl 
www.vangeldernederland.nl 

 



Publicatiedatum: