Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Danny Van Den Bergh, Euro Gijbels

“Het nieuwe versplatform speelt in op vraag uit de markt”

Tholen – Zondag 3 februari zal Euro Gijbels haar nieuwe versplatform de ‘Superversmarkt’ introduceren. De Superversmarkt is een onafhankelijk collectief van specialisten in vers die op het gebied van aanbod en transport samenwerken om verse producten snel bij de consument te krijgen.

“Dankzij het nieuwe platform kunnen supermarkten, maar ook kleinere winkeliers naast groenten en fruit hun klanten dagelijks vers vlees, vis, bloemen of bereide maaltijden aanbieden”, vertelt Danny Van Den Bergh van Euro Gijbels. “Wij brengen op het versplatform onafhankelijke specialisten samen om hun product snel naar buurtwinkels en retailers te brengen. De winkeliers geven hun bestelling door, de verspartners leveren de bestellingen af bij ons distributiecentrum en wij zorgen voor het transport naar de verkooppunten. Dit is efficiënt en ecologisch, omdat wij de logistieke lijnen al uit hebben staan, maar stimuleert ook de consumptie van gezonde voeding.”

“De vraag naar een versplatform kwam vanuit de markt. Een paar winkeliers die door hun leveranciers niet dagelijks beleverd kon worden of daarvoor te grote bestellingen moesten plaatsen vroegen ons om hulp”, aldus Danny. Elke dag vroeg in de morgen levert Euro Gijbels een compleet assortiment groenten en fruit aan 250 supermarkten en speciaalzaken. “Hierdoor stonden onze lijnen al uit. Door de Superversmarkt kunnen wij onze klanten nu dagelijks een uitgebreider versaanbod leveren. De kracht van het versplatform is dat elke partner zijn eigen identiteit en specialisatie behoudt. Wij doen enkel het transport en de levering van groenten en fruit en daar zal onze focus ook op blijven. ”

Voor meer informatie:
Danny Van den Berg
Euro Gijbels
Acaciastraat 21
2440 Geel - België
Danny.vandenbergh@eurogijbels.be 
www.eurogijbels.be