Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Danny Van Den Bergh, Euro Gijbels

“Het nieuwe versplatform speelt in op vraag uit de markt”

Tholen – Zondag 3 februari zal Euro Gijbels haar nieuwe versplatform de ‘Superversmarkt’ introduceren. De Superversmarkt is een onafhankelijk collectief van specialisten in vers die op het gebied van aanbod en transport samenwerken om verse producten snel bij de consument te krijgen.

“Dankzij het nieuwe platform kunnen supermarkten, maar ook kleinere winkeliers naast groenten en fruit hun klanten dagelijks vers vlees, vis, bloemen of bereide maaltijden aanbieden”, vertelt Danny Van Den Bergh van Euro Gijbels. “Wij brengen op het versplatform onafhankelijke specialisten samen om hun product snel naar buurtwinkels en retailers te brengen. De winkeliers geven hun bestelling door, de verspartners leveren de bestellingen af bij ons distributiecentrum en wij zorgen voor het transport naar de verkooppunten. Dit is efficiënt en ecologisch, omdat wij de logistieke lijnen al uit hebben staan, maar stimuleert ook de consumptie van gezonde voeding.”

“De vraag naar een versplatform kwam vanuit de markt. Een paar winkeliers die door hun leveranciers niet dagelijks beleverd kon worden of daarvoor te grote bestellingen moesten plaatsen vroegen ons om hulp”, aldus Danny. Elke dag vroeg in de morgen levert Euro Gijbels een compleet assortiment groenten en fruit aan 250 supermarkten en speciaalzaken. “Hierdoor stonden onze lijnen al uit. Door de Superversmarkt kunnen wij onze klanten nu dagelijks een uitgebreider versaanbod leveren. De kracht van het versplatform is dat elke partner zijn eigen identiteit en specialisatie behoudt. Wij doen enkel het transport en de levering van groenten en fruit en daar zal onze focus ook op blijven. ”

Voor meer informatie:
Danny Van den Berg
Euro Gijbels
Acaciastraat 21
2440 Geel - België
Danny.vandenbergh@eurogijbels.be 
www.eurogijbels.be 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven