Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Brima Fruit neemt tiende vrachtwagen in gebruik

Brima Fruit heeft deze week zijn tiende vrachtwagen in gebruik genomen. Naarst de 9 trekker met trailer combinaties is nu gekozen voor een bakwagen. De bakwagen is bedoeld om klanten in de regio beter van dienst te kunnen zijn.

Brima Fruit heeft de afgelopen jaren ingezet op een breed assortiment om zo diverse klanten in Duitsland optimaal te kunnen bedienen. "Door dit brede assortiment is bijna alles op voorraad en is het gebleken dat er voor Brima Fruit in de regio ook een grote functie is weggelegd. Groenteboeren, markthandelaren, supermarkten en horeca weten inmiddels de weg goed te vinden naar de Transito 9 in Babberich". vertelt Jeroen van den Brink.

"Door de aanschaf van deze bakwagen is levering in de binnensteden bij winkels geen probleem en zal ook de uitlevering naar klanten in de regio makkelijker verlopen. Het inmiddels zes man tellende inkoop/verkoop team is dagelijks aan het werk om een zo compleet assortiment te bezorgen tegen een zo goed mogelijke prijs."

"Klanten die onze loods bezoeken kunnen onder het genot van een bakje koffie met of zonder begeleiding van een van onze verkopers hun handel klaarzetten en meenemen of eventueel naar afspraak laten bezorgen", vertelt Jeroen.

"Door de stijgende omzet in de afgelopen jaren en de plannen die nog voor de toekomst klaar liggen zijn wij dan ook altijd op zoek naar leuke partijen handel die wij onze klanten aan kunnen bieden. Dagelijks zijn we met meerdere eigen auto’s in Nederland en België onderweg om de gekochte handel bij onze leveranciers op te laden."

Voor meer informatie:
Brima Fruit
Transito 9
6909 DA Babberich
Tel 026-3194100
info@brimafruit.nl
www.brimafruit.nl


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven