Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vers(c)hoor Groenten, Fruit Primeurs genomineerd voor Neerlands Slechtste Slogan

Tholen - In Ridderkerk en omgeving zijn ze er al mee vertrouwd, maar ergens in september viel de bestelbus met de slogan 't is Vers(c)hoor! ineens op bij een automobilist. Deze onbekende nomineerde de groenten- en fruithandel voor Neerlands Slechtste Slogan en nu is dat groot nieuws. PowNews, de NOS, radio 538, iedereen besteedt er deze weken aandacht aan. Rob Verschoor is de lachende derde. "Top dat ik genomineerd ben", reageert hij. "Het pakt superpositief uit."

De vader van Rob wordt geïnterviewd door PowNews

Alle aandacht verbaast Rob wel enigszins. "Misschien is het een beetje komkommertijd en de tijd van de lijstjes. Maar landelijke aandacht is meer dan welkom en de omroepen gaan er ook positief mee om." Vanuit de 'achterkant' van de winkel is Verschoor ook groothandel met een bezorgservice voor bedrijven en consumenten door (bijna) heel Nederland. "Wie weet pakt het leuk uit doordat we hierdoor bekender worden."

De nominatie

Rob en zijn vader, die ook nog regelmatig in de winkel te vinden is en werd geïnterviewd door PowNews, hopen dan ook als winnaar van Neerlands Slechtse Slogan uit de bus te komen. Ook al vinden ze het persoonlijk de beste slogan die er is. We gebruiken deze slogan al 35 jaar", vertelt hij. "Als je als groenteboer vers in je naam hebt, dan is dat toch super om te kunnen gebruiken!"

Klik hier om te stemmen.

Voor meer informatie:
Verschoor Groentespeciaalzaak & Groothandel AGF
Dillenplein 10
2983 CC Ridderkerk
@ Verschoor Traiteur & AGF
www.robverschoor.nl  
info@robverschoor.nl 
T 0180 - 413 318