Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie Zummo Nature sinaasappelpersen bij Woertman

Tijdens de Horecava 2019 presenteerde Woertman de nieuwe Zummo Nature professionele sinaasappelpersen. Preciezer en slimmer zonder afstand te doen van het DNA van het merk: het verticale perssysteem (EVS). Het verbeterde perssysteem zorgt voor maar liefst 10% meer sapopbrengst. Ook zijn deze persen breder inzetbaar: men kan er alle soorten citrus mee persen zoals sinaasappelen, grapefruit, mandarijnen, limes en zelfs granaatappels.



De Horecava (van 7 t/m 10 januari) geeft professionals in de foodservice branche de mooie gelegenheid om deze nieuwe persen zelf te ervaren. Alle Zummo Nature persen zijn uitgerust met EVS Advanced, een verbeterde versie van het unieke en exclusieve Zummo perssysteem. Het nieuw ontwikkelde automatische vruchtvlees- en pittenfilter zorgt voor een grotere gebruiksvriendelijkheid. Simpelweg omdat je maar 1x per dag stil hoeft te staan bij het reinigen. En juist doordat dit filter altijd schoon blijft gaat er geen druppel sap meer verloren wat zorgt voor een verhoogde winstgevendheid. Ook de moderne kleurstelling is een fraaie aanpassing en zorgt voor een betere match met het interieur van de klant.

Voor meer informatie:
Woertman Nederland
4e Garnizoensdok 8
3439 JD Nieuwegein
+31(0)30 608 41 41
info@woertman.nl
www.woertman.nl 

Publicatiedatum: