Toch nog kavel vrij voor derde Polenhotel Maasdijk

Tholen – Het was een tijdje stil in Polenhotelgate, maar nu blijkt er toch een mogelijkheid te zijn voor de komst van een derde Polenhotel op Honderdland in Maasdijk. Zolang het aantal bedden de 350 niet overstijgt en er aan de nieuwste regels voor logiesgebouwen van de gemeente Westland wordt voldaan, is huisvesting van arbeidsmigranten toch gewoon mogelijk. Dit blijkt uit het nieuwe ontwerpbestemmingsplan voor Honderdland fase 2, dat door de gemeenteraad volgende week besproken zal worden, zo schrijft het AD

Begin september schoot de gemeente in paniek toen bleek dat er ruimte zat in de plannen voor de ongelimiteerde bouw van Polenhotels. In allerijl werd besloten het voorbereidingsbesluit op slot te zetten, waarna niet veel later deze noodgreep weer gedeeltelijk werd teruggedraaid. Nu is bouw toch mogelijk, als tenminste kan worden aangetoond dat het logiesgebouw niet in strijd is met de eigenlijke plannen voor Honderdland fase 2. Er is dan ruimte om voor één kavel van het bestemmingsplan af te wijken.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.