"We denken dat de prijzen na het Spring Festival zullen dalen"

Exportprijzen Chinese knoflook beginnen te stabiliseren

"De knoflookoogst is al binnen. De magazijnen liggen bijna helemaal vol. Het volume steeg in vergelijking met vorig jaar 25%, omdat het areaal en de opbrengst per ha steeg", aldus Kevin van Qingdao Sinonut International:  

Verse knoflook

"Het gestegen volume betekent dat de prijs momenteel iets lager ligt, maar over het geheel is de prijs relatief stabiel. De vraag is niet zo sterk en het aanbod is groot. Na het Spring Festival op 5 februari zal de prijs van knoflook wel stijgen. De kwaliteit is middelmatig. Het volume van topkwaliteit is relatief klein."

Exportknoflook

"Veel buitenlandse handelaren hebben nog voorraad van vorig jaar liggen, dus de vraag vanuit die kant is laag. Daarnaast pikken verschillende andere knoflooktelende landen gestaag stukjes van de Chinese markt in. Een voorbeeld hiervan is Brazilië, waar handelaren geleidelijk aan overstappen naar import vanuit Argentinië."

Verpakte verse knoflook

"Ons bedrijf bevindt zich in Jinxiang, het hart van het knoflookgebied. We hebben onze eigen plantages en verkopen onder ons eigen merk en het merk van klanten. We exporteren naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Zuid-Amerika."

 

Contactpersoon: Kevin

Bedrijfsnaam: Qingdao Sinonut International Ltd.

www.sinonut.com 

Telephone number: + 86 13969693299 

E-mail address: info@sinonut.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven