Willem Dijk junior:

"Turkse handel van groot belang"

Tholen - Afgelopen voorjaar is Willem Dijk AGF een samenwerking opgestart met gestart met Finike (Hatipoglu Tarin uit Antalya. "Een sterke partner die begrijpt wat je verwacht op het gebied van kwaliteit, volumes en logistiek, ofwel een prima leverancier", constateert Willem junior.

"Na een stroeve zomerperiode loopt het weer zoals het moet lopen. Duidelijk afstemmen, volumes bepalen en het logistiek afstemmen zodat je eigenlijk niet droog valt, want dat is toch echt het grote probleem geweest. Klanten willen dagelijks de handel doen en verwachten dan ook dagelijks een compleet pakket, kwaliteit en natuurlijk de juiste prijs."

"Als totaalleverancier willen we uitblinken in beschikbaarheid. Er zijn natuurlijk artikelgroepen die je niet altijd naar je hand kunt zetten maar de langste adem hebben is wel een must om hierin te slagen."

Op dit moment bieden we volop volop granaatappelen en natuurlijk de paprika- en peperrassen aan, net als de eerste zwarte Turp (ronde rammenas) kweeperen en witte courgettes. Turkse granaatappelen vind je op iedere hoek van de straat. Je kunt je alleen nog maar onderscheiden door volgekleurde en vooral dikke maten te voeren", besluit Willem.Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF
De Ossenboer 2,
7547 RJ Enschede
T: 053 486 47 50
F: 053 432 59 80
M: 06 1515 01 76
E: willemjr@willemdijk.nl
W: www.willemdijk.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven