Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee AGF-speciaalzaken van jonge ondernemers stoppen

Tholen - Twee jonge ondernemers die vol energie van start gingen met een AGF-speciaalzaak hebben er meer moeten stoppen. Het gaat om Stef's Groenten en Fruit uit Amersfoort en Puur&Lekker uit Moordrecht. Bij Stef's Groenten en Fruit draaide het nog altijd om volumeverkoop. Tot december 2017 ging het om twee winkels. De winkel in Elburg sloot in december 2017 al de deuren wegens "weinige positieve reacties op onze terugkomst". Vandaag kwam het bericht dat de tweede winkel in Amersfoort failliet is.

Puur&Lekker startte vorig jaar in september met een eigen winkel, nadat de verkoop vanuit de zolderkamer te groot werd. Deze week laten ze hun klanten weten wegen privé omstandigheden te moeten sluiten. "Na een prachtig jaar met goede vooruitzichten hebben wij na een aantal recente gebeurtenissen in ons privéleven besloten de winkel te stoppen", aldus het bericht.