Innovative Fresh en N&S gaan in Scandinavië samenwerken

Bij Innovative Fresh gaat het net als bij N&S Quality Consultants om het leveren van kwaliteit. Innovative Fresh met ruim 10 jaar en N&S Quality Consultants met ruim 20 jaar ervaring op de Nederlandse markt willen de dienstverlening verder uitbreiden op de Scandinavische markt. Waar Innovative Fresh zich specifiek richt op de Bloemen en AGF bedient N&S Quality Consultants behalve AGF ook de overige sectoren van de voedingsindustrie.

Op het gebied van Productkwaliteit heeft de Scandinavische markt behoefte aan kennis op verschillende vlakken. "Kennis die wij samen in huis hebben. Op dit gebied vullen wij elkaar goed aan. Dit is dan ook de voornaamste reden dat wij hebben besloten om de krachten samen te bundelen onder de naam ‘InQuality’." 

Helemaal nieuw op de Scandinavische markt?
"In 2017 heeft Innovative Fresh in Scandinavië een sterke start gemaakt, met groot succes. Tijdens dit jaar werd ontdekt dat er ook behoefte was op het gebied van adviesdiensten en opleidingen. Om deze reden werd N&S Quality Consultants aandeelhouder in 2018. Woensdag 21 februari 2018 is het contract ondertekend, de samenwerking is vanaf die datum officieel een feit. Inmiddels zijn de eerste opleidingen een feit en ook zijn er al diverse adviestrajecten uitgevoerd." 

De toekomst
Door deze samenwerking heeft N&S Quality Consultants besloten om de naam in Scandinavië te veranderen in InQuality met de slogan ‘Be the Best in Fresh’. Magnus Nilsson leidt het bedrijf. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in  Retail en AGF. "Nu bieden we naast monitoringsprogramma’s en inzichten ook advies-, interim-oplossingen en opleidingen aan op het gebied van Productkwaliteit en Voedselveiligheid & Kwaliteit."

InQuality houdt continu toezicht op de kwaliteit van verse producten in supermarkten en ondersteunt detailhandelaren en leveranciers hiermee. Wij bieden hulp met het oplossen van kwaliteitsuitdagingen. 

InQuality zorgt ervoor dat medewerkers goed opgeleid worden en toegang hebben tot hoogwaardige kennis van wereldklasse.

Voor meer informatie:
InQuality
www.inquality.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.